Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yap yap kuzu baya hoşlarına gidiyor bende gorumcede gördüm çok yaratıcı buldum
Ama.bu en minnak şişeler.lazim yaaa
Ceysu almistim kuzu e bebekten onlari atmamistim ilk su siseleri diye biriktiriyordum ilerde biseyler yaparim cicek dikerim yada farkli bi dönüşüm diye dusundum onlardan kullaniyim bari bencde cok yaratıcı

Kizlar benim sütüm tazikli ve köpüklü geliyor 2 3 gündür neden olabilir? Ekstra bisey tüketmedim hazır gıdada yemedim normalmi bu

Ala ala tazyikli oluyor benimde ama köpüklü olmadı nasıl anladın köpüklü olduğunu bebisin agzindanmi

Ala ala tazyikli oluyor benimde ama köpüklü olmadı nasıl anladın köpüklü olduğunu bebisin agzindanmi
Yok canim probiyotik damla kullaniyorum ya ben onu sıvılarla ver demisti doktor elimle sıkıyorum biraz kasiga sonra damlayi akitiyorum oyle farkettim onceleri byle olmuyordu yeni yeni basladi

Benimki durur eminim sağa sola bakacam diye

Anam benimki meraklı ama o bile fayda etmedi bacım
Aksam yemek hazırlıyorum koca bağırıyor noldu dedim
Namaz kılarken dua ediyordum kucağıma aldım duam bitti yatırdım saniyesine başladı ağlamaya
Allahim bütün gün gezdiriyor kendini belim feci ağrıyor

Sabah uyandığında beri belise hep ek gıda verdim mama yemedi artık inş sadece gece vereceğim. sweetgirlcandy senin nasıl gidiyor
Yaaa maşallah bebişime bugün patatesin son günüydü tek vermek yerine yine kabak patates havuç çorbası verdim. İlk verdiğimde çok içmedi 4 kaşık falan mama kaşığıyla. Sonra bi daha verdim eline kaşık verdim onu ağzına götürürken açtıkça verdim baya içti yarın da avokado tadıcaz bakalım

Ceysu almistim kuzu e bebekten onlari atmamistim ilk su siseleri diye biriktiriyordum ilerde biseyler yaparim cicek dikerim yada farkli bi dönüşüm diye dusundum onlardan kullaniyim bari bencde cok yaratıcı

Bak onlar cok iyi
Iyi ki atmamissin

Offf Güneş yaaa
Bunu neden sordum dedjm kesin ayni çıkacak benimde ole
3 numarayım bende
Ahahahah çok ortak yönümüz var

Offf Güneş yaaa

Ahahahah çok ortak yönümüz var

Of ki ne of kuzu çıldırtıyor vallaha
Bağırıyor bağırıyor duymamazlıktan gelme gb şansın yok zaten neyse almaya eğiliyorum hemen heyecanlanıyor
Kucama alıyorum dünyanın en mutlu bebesi oluyor gülmeler boyun bukmeler

Bebeklerden sonra bize de sıçradı ortak özellikler

Eline bişey verince de mi bağırıyor bu kız. Allahım ya kurtlu çıktı sıpa

Valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…