Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar e bebekte 2. Oyuncakta %50 indirim var egitici kopekcik alicam ama 2. Oyuncagi ne alicam bilemedim tavsiyeleriniz varmi oyuncakli minder alicaktim tozpembe var bize gelmedi ise yarar bisey bulamadim ya

Sezeryan olan anneler,karninizdaki hissislik ne alemde,rahatsiz ediyo mu elleyince sizi de arada
Doğum yaptıran doktouma sormuştum ben bu hissizlik ne zaman geçecek diye ben 5sene önce doğum yaptım hala hissiz demişti şanslıysan 1yıla geçer ama kalmasına da hazırlıklı ol demişti bide

Kizlar e bebekte 2. Oyuncakta %50 indirim var egitici kopekcik alicam ama 2. Oyuncagi ne alicam bilemedim tavsiyeleriniz varmi oyuncakli minder alicaktim tozpembe var bize gelmedi ise yarar bisey bulamadim ya
Ben geçen bu indirimden köpekçiğin yanına yürüme arkadaşı almıştım canım bacakları kapatılınca yerde de oynar diye düşündüm desteksiz oynamaya başladığındaa

Sabah uyandığında beri belise hep ek gıda verdim mama yemedi artık inş sadece gece vereceğim. sweetgirlcandy senin nasıl gidiyor
Canımm sen başlayalı baya oldu ya sana ek gıda ile ilgili soracağım. İlk başladığında bağırsaklarında bir değişiklik oldu mu yani kabızlık gibi, ya da sindirememe kusma gibi? Ben henüz başlamadım ama bundan çekiniyorum düzeni bir anda bozulur mu diye

Kabızdı baya zorlanıyordu şimdi 2 3 günde bir rahat yapıyor kakasını. İlk başlarda baya kuruyordu yediği herşeyi ondada sanırım ben hatalıydım tadım sonrası en geç 15 dk sonra mama veriyordum fazla gelmeye başlamıştı. Ona dikkat ettikten sonra bir sıkıntı yaşamadım. Yani korkma bence düzeni bozulmaz. Ben girer birde tektim sen başladığın zaman burada ki annelerin çoğu başlamış olacak ozaman destekle güzel ilerlersin

Kizlar benim sütüm tazikli ve köpüklü geliyor 2 3 gündür neden olabilir? Ekstra bisey tüketmedim hazır gıdada yemedim normalmi bu

Ay evet çığlık çığlığaa ya oğlum bu da kafa bu da kol diye diye uyuttum şimdi daha of

Ay ne kadar geriliyorsun dimi
Ya huy edindiler galiba anlamadım ki
Yemin ederim stres oluyorum artık her uyku saatinde bugün noldu Güneş noldu diye kızdım vallahi kaldırıyorum ses yok yatiriyorum ses çok

Kizlar bebeyi kocam yarim saat önce uyuttu
İlk göz ağrısınida yatir dedim benn mi uyutcam dedi tüm gün canimcikti hadi canim sagol dedim
Hepsinin nazi bana zaten kiz çığlık atar meme ister babada 2 dk mizmiz sonra uyur
Oğlan desen anne masal anlat anne sohbet edelim mi.baba gelince ayetel kursi oku uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…