Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ek gıda için malzeme neler aldınız kızlar? Oioi için çok gerekli değil diyen bir sürü kişi var. Siz değişik neler tercih ettiniz?
1- mama sandalyesi (ikea)
2- cam rende
3- sebze haşlama aparatı (ikea)
4- 10 tane havlu önlük (mama verirken rahat oluyor)
5- naylon önlük
6- alıştırma bardağı (mamajoo, avente çok tezyikli diyolar)

bence başlangıçta bunlar yeter. diğer aldıklarım:
7- oioi tabak, puzzle tabak, bardak, önlük, püre şeysi, kase (zamlanmadan önce ve ek indirim varken bi heves aldım ama bence şart değil. ama kendi kendine yiyeceği zaman silikon lazım olacak. sağlıklı olacağına emin olmak için oioi aldım)
8- silikon kaşık (wee baby)
9- yoğurt yapma makinesi (weewell, çok memnunum ama tabi ihtiyaca göre. ben hergün taze mayaladığım için aldım. kaynatmakla filan uğraşmıyorum)
9- “acıkınca yer” kitabı.

Sürekli takmıyorum uykuya dalana kadar sonra çıkarıyorum
Aaa cok iyiymis ben de alayım bundan
Öksürükte oldumu canm çok geçmiş olsun bizede sadece gaviscon verdi
Evet oluyordu ama cok degil hala arada oluyor.
Benimki çikacak herhalde kaçgundur cok huysuz iştahsız hep elini sokuyo tamamını ağzına cildırıyo cok kötü ya napacağimı şaşıriyorum
Ufff bizimde aynı. Hatta bgn tırnağının kenarıyla damağını kanattı. Sürekli kestiğim halde jilet gibi tırnakları

Aaa cok iyiymis ben de alayım bundan

Evet oluyordu ama cok degil hala arada oluyor.

Ufff bizimde aynı. Hatta bgn tırnağının kenarıyla damağını kanattı. Sürekli kestiğim halde jilet gibi tırnakları
Kiz evett bende sürekli kesmeme rağmen agzını yırtıyo resmen

Maalesef cocuktan sonra kesintisiz uyku diye bişey yok.ama alişma diye bişey var.normalin artik bu:)
Tabii canimm takılıyorumm bile bile yapıyoruz zaten cocuk olsunn onlar dunyanin en güzel seyii iyiki geldi benim kızım düşükten gitmesin diye 3ay yerimden kalkmadım hiç allah biliyo çok şükur rabbime ya totomda delikdeşik oluyodu ama ilaç gibi geçti buda elbet geçecek onun gülüşü herşeye bedel bakma konuşuyorumm oanki sinirimiz

Ayy araliksızz 10saat uyusam kendime gelecemm

Ben aralıksız değilde bundan 2 sy önce fln bizim kiz bu kadar gece sık kalkkmazken benim koca durdu başında 2 3 saatte bir beni çağırdı emzirip.yattim abi ertesingun fırtına gibiyim gece 11 12 e kadar temizlik yaptım
Simdi bebe uyuyor ya totomu kaldirasim yok
Dun gunes yanımdayken 8 taksitle ıspanak yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…