Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sebze aparatı hangisinden fiyatı ne kadar ? Büyük rahatlık o ama avent çok pahalanmış farklı bişey arıyorum

Bal bu bebekler bal:)

Reactions: Jou
Ay kuzu napim uyusunda uyumayınca cildiriyor
Vallahi koca geliyor 6 da hemen yarım saatte hazırlıyorum
Neyim.eksikse dun çorbayı o gelince yaptım
Bugünde makarna yapca yemeğin yanına o gelince yaparım napim
Amaann bak keyfineee kalktım mutfağa gittim 10dk sonra uyandı

Ay hadi inşallah kuzum bende ekmeği kesersem kesin veririm zaten 3.ayda 57 olmuştum sonra doktor az kilomalmis diyince
Bebem aç yemeliyim süt yapmalıyım dedim suan 61 oldum sıkılasmak lazım spor lazım
Canoo inan süt yapan seyler yiyiceksin sağlıklı şeyler zaten diyet yapacağım şeyler benim öyle olcak hamur yok seker yok tatlı yok hep sebze

Valla keyif emmesi farklı açlık emmesi farklı bazen oda eğlenceye uykuya dalıyor bende her mizmizlanmada meme vermiyorum
Sonra bakıyorum saldırıyor gözlerde açık sabah acıkmış nasıl saldırdı babasına gülüyordu memede laf atıyor bizimkine
Bizimki tam konsantre olmuş ipler mi
Dedim suan boğaz derdinde aradığınız abaneye ulaşılamıyor

Bexsero 5-7-13
Nimenrix 7-13 planı yaptım rotayı da bugün vercem evde
Ben de pazartesi aşiya gotucem doktora bexsero yazmiş.aslinda doktor 7.ayda kararliydi da ben 5 diye direttim yaa acaba kotu mi ettim diye dusunmeden edemiyorum.eşimle ben cok söz dinleyen insanlariz aslinda ilk defa doktora muhalefet etmiş gibi olduk

Bende öleyim ama menenjit hemen yapsın istiyorum oda dedi 7 Ay beklicem mecbur

Hahaha açken güneş güneş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…