Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktor normal kabız olmasın öyle olsun falan dedi. Aman valla annemler aklımı karıştırdı ya. Huzursuzluğu falan yok çok şükür. 1 ay olacak mamaya da inşallah bi düzene girer

Benimkide mi öyle ki mama içmiyor ya

Kilosunda sorun yok ki zaten. Kakasına normal dedi ama bilmiyorum ya kafam karman çorman
Annelik iste pireyi deve yapiyoruz malesef sen sıkma canini biseyi yoktur kuzumun mamaya zeytinyagi damlatiyorsan azalt oda civiklastiriyor olabilir

Ne alaka enfeksiyon kapacak yahu

Daha 3 kutu mamamız var valla bilmiyorum annemle ablam deli ettiler beni kafam rahatlamıştı doktor normal deyince. Doktora göstermek aklıma gelmedi hiç gittiğimde.

Annelik iste pireyi deve yapiyoruz malesef sen sıkma canini biseyi yoktur kuzumun mamaya zeytinyagi damlatiyorsan azalt oda civiklastiriyor olabilir
Yok mamaya damlatmıyorum o kabız olduğu dönemdi diğer mamada. Şimdi ek gıdaya katıyorum katmadan deniycem bakalım

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl herşey yolundadır umarım bi suredir bakamadım birikmiş baya bebeden bakamıyorumda tek tek, diş çıkaran bebelerimiz varmı yada bu aylarda çıkarmıki bizimki kucağıma alıyorum yüzümü parçalıcak nerdeyse sürekli huzursuz herşeye ağzıyla saldırıyo

Benimki çikacak herhalde kaçgundur cok huysuz iştahsız hep elini sokuyo tamamını ağzına cildırıyo cok kötü ya napacağimı şaşıriyorum

Hee yiyorum cano hiçbirşey olmadı magarin falan pogaca yediğim var baya baya buara kaptırdım kendimi

Kız ben ne güzel hamile kalmadan önceki kiloma düşmeye yakındım oldum şimdi 6 aylık hamile hadi siz emzirip yiyorsunuz ben ne halt yemeye yiyorum ki
Ahaa bende aynı òyleyim benim kız 1 aylıkken 57 kilodaydım 60 kilo olmuşum boyda yok kendimi balkonlu ev gibi hissediyorum göbek önde

Benimki çikacak herhalde kaçgundur cok huysuz iştahsız hep elini sokuyo tamamını ağzına cildırıyo cok kötü ya napacağimı şaşıriyorum
Aynı ya yumruk yapıyo aģızda yetmiyo galiba hırsından benim suratımı omuzlarımı kemiriyo mamayıda yarım bırakıyo azıcık icirmek için şekilden şekile giriyorum

Reactions: Jou
Aynı ya yumruk yapıyo aģızda yetmiyo galiba hırsından benim suratımı omuzlarımı kemiriyo mamayıda yarım bırakıyo azıcık icirmek için şekilden şekile giriyorum
Bende oylee uyanıyo süratıma dalıyo ayy hahahaha nasıl ödüm koptu oan dedim.noluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…