Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet evet bende okumuştum bazı hamilelerde tam adet gününde adet sancısı veya kanama olabiliyomuş

Kızlar bende de sarı akıntı geliyordu hafif hafif doktora söylediğimde sorun olarak görmedi. Bu akşam kahverengimsi geldi evham yaptım biraz 7. Haftaya girdim takvime göre doktor perşembe çağırdı kalp atışı için ama yarın gideyim diyorum daha çok stres olmayayım diye çalışıyorum işim ağır değil bugün de uzandım ettim evde de iş yapmadım ama korktum gene de inşallah yarın kalbini duyabilirim

Benim sabah öğle akşam progestan fitil
Sabah akşam prolutex 25mg
2 günde bir de Proluton 500mg var
Benimki herkesten çok fazla anlamadım niye böyle.

benimki seninkine benziyo biraz

günde 3 defa progestan fitil
2 günde 1 de kalçadan progestan iğnem var, iki ampul birden hem de ama yarın son günüm

İnşallah kuzum yaa..
Hafiften ağrı da oluyo sanki.
İnşallah sabaha hepsi geçer.

Bence de yarın gidebiliyorsan git ve için rahat etsin canım.
Yani benim şimdiye kadar çok kanamam oldu. Sarı, yeşil, turuncu, pembe, kahverengi her renkten akıntım da oldu.
Çok şükür her şey yolunda dedi bugün doktor.
Ancak her kırmızı kanamada muhakkak gidip muayene oldum. Her akıntının rengini anında doktorumla paylaştım.
Çok korkmamak lazım ama geçer deyip çok da önemsememezlik doğru değil bence.

Ayyy benimd edünden hep ağrım var kuzumm heo midem bulanıyor belim ağrıyorr mutfak aklıma geldikçe çok kötü oluyorumm hic haliimm yooohh bide
Bulantıyı hiç sorma zaten kuzum.
Dün bütün gün vapurda gidiyormuşum gibi dalgalıydı midem.

Bugün daha iyi ama akşam içtiğim bi magnezyum var, Magnorm adı.
Ömrümden ömür gidiyo.
Aklıma geldikçe fena oluyo midem.

Bugün tekrar söyledim, çok zorlanıyorum diye.
Bi hap yazdı, adını hatırlamıyorum, yarın alıcam.

Bende ya annemdeyim ya annem yemek gönderiyor Alışırız zamanla inşallah
Inşaallahh mutfakta iki dk bulasik koydum copu hallettim başım agridi hemen ter basti bana midem zaten hala altüst sanırım boyle devam edicez ara ara sıcak basıyor bana gerdiler beni yavaş yavaş

Inşaallahh mutfakta iki dk bulasik koydum copu hallettim başım agridi hemen ter basti bana midem zaten hala altüst sanırım boyle devam edicez ara ara sıcak basıyor bana gerdiler beni yavaş yavaş
Halsizlikten o bence enerjimiz yok. Bende iki iş yapıyım ter basıyor

Çok doğru inşallah güzel haberle dönerim buraya perşembeye kadar beklemek de istemiyordum pek bana da bahane oldu hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Oyyy eda ne diyon
Yiyon tabii mantarlı penneleri falan

Ayy bana da 24 kasıma gel demişti 1 ay sonra yarına tekrar aldım gidiyorum.
Kadın deli diyecek ama korkuyorum

Kaç haftalıksınız? Ne sıklıkla çağırıyor acaba bana ikili teste gelirsin dedi bir ay sonra oluyordu yarın yine gideceğim 1 ay çok uzun
Arkadaşın eşi 3 ay da bir gidiyor bana kalsa her gün

9 haftalık oldu. 2 hafta arayla çağırıyordu. Şimdi 3 hafta sonra 2li taramada gel dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…