Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kaç haftalıksınız? Ne sıklıkla çağırıyor acaba bana ikili teste gelirsin dedi bir ay sonra oluyordu yarın yine gideceğim 1 ay çok uzun
Arkadaşın eşi 3 ay da bir gidiyor bana kalsa her gün
Merhaba bende öyleyim hergün gidesim var korkudan ne kadarlık oldunuz acaba

Doktora gittim bugün kesem 2.6cm olmuş bebek de 0.8 karından ultrasonda kalp atışı hafif yükseldi indi ama duyulmadı pek ekranda pıt pıt hareket ediyordu kalbini ben gördüm ama duyamadım dedi doktor ben de gçrdüm rahatladım biraz ama alttan muayene etti bir de orada hiç duyamadı. Ufak daha haftaya gel bakalım dedi acaba cihazdan kaynaklanıyor olabilir mi başka bir yere daha mı gitsem takvime göre 7+2deyim ama bir önceki ultrasonda 3gün az görünüyordu. Sizce haftayı bekleyeyim mi yoksa daha iyi bir yere mi gitmeliyim?

Bence kalp atışı görüldüyse sıkıntı etme. Ama rahat edemem diyorsan başka doktora gidebilirsin

Ben de gördüm hareket ediyordu kalbi ama duyamayınca evhamlandım aslında tam duyulmadı da değil karından çok hafif nabız gibi yükseldi alçaldı arada kesildi. Özel bir merkeze gidiyorum şuan gerçi ama makinelerdendir inşallah zaten kan vermiştim betam 4.500ken ertesi gün doktora gittim ona rağmen keseyi karından görmemişti çok korktum vajinal gördü. Bulunduğum ilde özel hastane de yok 1 saat uzaklıkta yaklaşık olmadı birkaç hafta sonra daha iyi bir yere giderim çok teşekkür ederim

Canım ben dün 8+3’tüm, ilk defa karından anca hayal meyal gördü bebeği.
Yani devlet hastanesi de değil gittiğim, makineleri falan son model.
Kilom da yok, 165 boyum 55 kiloyum.
Tamam, spora ara verdiğimden azıcık göbeğim çıkmış olabilir ama görünmeyince görünmüyo karından.
Dert etme bunu.

Efendim şekerim.
Bugün midem daha iyi ama şu kahverengi lekelenme aynen devam.
Çok canımı sıkıyo yaa, bi bitseydi hayırlısıyla.
Sen nasılsın?
Lekelenmene bakma sen canım bitecek elbetkii
Iyiyim bende basım çatlıyo sadece bide duş alsam ne iyi olcak hiç halim yok buara kendime yemek edemiyorum mutfağa gidiyom midem bulanıyor sanırım başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…