Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum iyi çok şükür bi sıkıntı olmamış inşallah bir daha yaşamazsın e rahimde kanama alanı varmı senin

Kızlar benim bugün işlerim vardı çarşı da 8 bin adım falan atmışım çok yürümenin acaba zararı olurmu doktorum kendini yorma dedi ama bugün öyle gelişti biraz tedirgin oldum

Yaaaaa ikk başta gorünce ödüm koptuuuuuuu
Belkide dışardan birşey kalmış o atmış iyi bari cok şükür güzel haberler aldın allahıma şükürler olsunn çokçok sağlıcakla kucağına all inşaallahhh

Kızlar benim bugün işlerim vardı çarşı da 8 bin adım falan atmışım çok yürümenin acaba zararı olurmu doktorum kendini yorma dedi ama bugün öyle gelişti biraz tedirgin oldum
Kendini yorma yeter kuzum yavaş yavaş yürürsün tempolu tabiki iyi değil bende geçen cumartesi yürüdüm 7bin adım atmışım ama birşey olmadıı korkmaa hergü yürüme ama genede yorma kendini

Canım öncelikle geçmiş gitmiş olsun İnşallah. İlk hamileliğim geldi aklıma. 2. Aydan itibaren kanama yaşamaya başladım. Yanlış hatırlamıyorsam 14. Haftada doktor plasentan olması gereken yerde değil, rahim ağzını kapatıyor ama zamanla yukarı çıkar dedi. Benimki çıkmadı hiç. Bu yüzden 16. Haftada heyet raporu verildi, çoğunlukla yatarak geçirdim. Henüz erken gerçi ama 1-2 haftaya az çok yeri belli olur plasentanın. Doktoruna sorsana birkaç hafta sonra plasentam olması gereken yerde mi diye.

Kendini yorma yeter kuzum yavaş yavaş yürürsün tempolu tabiki iyi değil bende geçen cumartesi yürüdüm 7bin adım atmışım ama birşey olmadıı korkmaa hergü yürüme ama genede yorma kendini
Aynen canım haklısın yok çıkmıyorum evden birikti işler çıkmışken hallediyim dedim daha da çıkmam bi süre inşallah

Canım bu sefer bir önceki gibi olmayacak. Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına, seni bir bebekle hayal edince de kız bebek görüyorum
Bakalım tahminlerim tutacak mı?
Çok teşekkür ederim canım benim.
Bugün doktor da işte burada fıstık dedi, hayırlısı.
Sağlıklı olsun da hiç önemli değil.

Bu arada senin mesajları çok büyük bir heyecanla okudum.
İnşallah gördüğümüz şey bebektir.
Dualarımdasın canım.

Aynen canım haklısın yok çıkmıyorum evden birikti işler çıkmışken hallediyim dedim daha da çıkmam bi süre inşallah
Heee o ayrı bende alışverişe çıkmıştım giy çıkar giy çıkarr ter akmıştım eve geldim bide üstüne üşüdüm resmen daha tövbe ettim

Kuzum iyi çok şükür bi sıkıntı olmamış inşallah bir daha yaşamazsın e rahimde kanama alanı varmı senin
İşte ben de onu anlamadım canım, kanama her taraftan baktı ama kanama alanı göremedi.
5+4’te kanama alanı vardı, 3 gün önce gittiğimde yok denecek kadar azdı.
Bugün orada kanama alanı yoktu.
Her tarafı didik etti, göremedi.

Bebek bebek erken gebelikte de çıktı. Allah’ın izniyle sağlıkla büyüyecek minik Ama ben onu Temmuz annelerine göndermek istemiyorum burada bizimle kalsın dimi Canan L Lalalala1

Çok şükür canım.
İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza.
Be oldu hiç anlamadım, hala turuncu gibi devam ediyo.
Kahverengiye dönmedi tamamen.

Reactions: Jou
Çok şükür canım.
İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza.
Be oldu hiç anlamadım, hala turuncu gibi devam ediyo.
Kahverengiye dönmedi tamamen.
Bütün pislikleri atıyor iştee benimde cok sz turuncu gibiydi ama nokta gibi sadece cok nadir oluyor oda 2 sefer oldu sadece

Kızlar baş ağrısı çeken varmı kaşlarımın ortasına vuruyor özellikle hergün çekiyorum neredeyse

Çok teşekkür ederim canım.
Tamam, yerini sorayım haftaya.
Bugün plasentaya da baktı, bak oluşmuş dedi, gösterdi hatta.
Bak bu plasentan dedi.
Belki de yerine baktı, bilmiyorum.
Bana bir şey söylemedi.

Fıstıksa kesin kız
Çok teşekkür ederim canım benim, bir kayıptan sonra malesef gönlünce mutlu olamıyor bile insan ama bu sefer her şeyin güzel ilerleyeceğine inanıyorum

Bütün pislikleri atıyor iştee benimde cok sz turuncu gibiydi ama nokta gibi sadece cok nadir oluyor oda 2 sefer oldu sadece
Benim nokta falan değil canım, bildiğin her lavaboya gittiğimde sildikçe geliyo.
Valla korkudan gidemiyorum artık.
Gitsem de banyonun kapısını açık bırakıyorum eşime seslenebilmek için, sanki ne faydası olacaksa..

Bebek bebek erken gebelikte de çıktı. Allah’ın izniyle sağlıkla büyüyecek minik Ama ben onu Temmuz annelerine göndermek istemiyorum burada bizimle kalsın dimi Canan L Lalalala1
Ya canım mısınız
Yarın kan sonucumu alayım Allah’ın izniyle, her şey yolundaysa misafir üye olarak kalmak isterim ben de. Haricen takip ediyorum zaten burası bir okul maşallah, çok şey öğreniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…