Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Iyidüşünelim kuzum iyi olsun korkma lütfenn doktor birsey yoksa birşey demediyse yokturr allah korusun bitanemm hala tutunmaya çalışıyorr sen bolbol dinlenmene bak

Fıstıksa kesin kız
Çok teşekkür ederim canım benim, bir kayıptan sonra malesef gönlünce mutlu olamıyor bile insan ama bu sefer her şeyin güzel ilerleyeceğine inanıyorum
Hayırlısı inşallah canım.

Öyle öyle, ilkinde kayıp yaşayan herkeste oluyo bu korkular.
Şimdi kanamam falan korkutuyo ama hiçbir şey olmasa da korkacaktım.
Çünkü ilkinde kalbi durduğunda ne bir damla leke ne karın ağrısı, hiçbir şey olmamıştı.
Düşünmemeye çalışsam da bilinçaltında duruyo yaşanmışlıklar.

Kuzu benimde oldu 5. Haftalarda rahimde kanama alanı yoktu ama kan gelmişti aman bebişler iyi olsunda belki de dediği gibi polip falan dı

Iyidüşünelim kuzum iyi olsun korkma lütfenn doktor birsey yoksa birşey demediyse yokturr allah korusun bitanemm hala tutunmaya çalışıyorr sen bolbol dinlenmene bak
Öyle yapıyorum canım, dinleniyorum.
Kafamı dağıtıyorum falan.
Kötü bir şey söylemedi doktor, haftaya bekliyorum dedi.

Reactions: Jou
Kuzu benimde oldu 5. Haftalarda rahimde kanama alanı yoktu ama kan gelmişti aman bebişler iyi olsunda belki de dediği gibi polip falan dı
Belki de, bilmiyorum ki.
8+3 bugün.
Adet zamanım aslında.
Belki de ona bağlı bir döngüdür.
Doktor bir şey demedi ama okumuştum öyle bir şey.
Adet zamanı ağrı ve ufak kanamalar 9 ay devam edenler oluyormuş.

Son düzenleme:
Progestan fitil var mı sizin ?
Benim ilk hamileliğim kürtajla sonuçlanmıştı.
Doktor bu sefer hamilelik olur olmaz progestan fitile başlattı fakat 4+4’te kahverengi lekelenmem olunca fitili bıraktırdı.
Onun yerine progestan iğne vuruluyorum kalçadan.

5+4’te kanamam olunca da progestan iğneye ek haftada bir proluton depot kalçadan iğne verdi. Onu yaptırdığım gün progestan yaptırmıyorum.

Bugün, elindeki iğneleri bitir fitile geçelim dedi.
Sanırım plasenta oluştuğunu gördüğü için iğneleri bıraktıracak.
Çünkü plasenta oluştuktan sonra progesteron hormonu oradan üretilmeye başlanıyor diye okumuştum bir kitapta.

Benim sabah öğle akşam progestan fitil
Sabah akşam prolutex 25mg
2 günde bir de Proluton 500mg var
Benimki herkesten çok fazla anlamadım niye böyle.

Her doktorun her hastaya göre tedavisi farklı oluyo canım.
Aklını bulandırma.
Mesela burada 3 günde bir proluton depot kullanan da vardı.
1 hafta progestan kullanıp bırakan da vardı.

Aynen canım.
Daha 8+3 bugün.
5 kere gitmişim doktora.
5 farklı ultrason görüntüsü var elimde.
Birikti demi dahada benimde biriktii bide aşağıdan aşagıyaa zımbaladım iyi oldu bakıyorum arada mucizem diyorum ona bitek benii ayakta tutan bi bebeğim var o olmasa ben naparım doğurcam arkadaşım sırdaşım dostum yavrum evladım herşeyim olcak olcak benim oturduğum yerde kimsemiz yok herkes çevremiz hepsi istanbulda pandemi geldi kimse kimseye bile gidemiyoruzz iyiki geldi tutundu bana

Benimde öyle progestan dex, progestan fitil, proluton var 3 günde bir. Yalnız değilsin. Senin tüp bebek mi peki

Benimde öyle progestan dex, progestan fitil, proluton var 3 günde bir. Yalnız değilsin. Senin tüp bebek mi peki
Evet canım. Tüp Bebek.
İnşallah yarın Kalp atışını duyacağınız.
Sonrasında inşallah en azından karından olanları keser. Çünkü hem çok pahalı; hemde artık iğne girmiyor Eşim diyor içim gidiyor artık batmayınca.

Benimde tüp bebek. 11. Haftada kontrole çağırdı ozamana kadar kullanacağım. Kontrolden sonra bende keser umuduyla bekliyorum. Karnım mosmor yer bulamayınca koldan yapıyorum ben.

Rabbim mucizelerimizi bize bağışlasın canım.
Ben de uygulamalarda isim sorduklarında mucizem diye kaydediyorum.

Bu arada kahverengiye dönmüş ama baya geliyo akıntı.
Nerden çıkıyo bunlar kanama alanı yoksa anlamıyorum ki.

Reactions: Jou
Kahverengiyse sevinmen gerekirr benimde çok gelirdii korkma kuzumm pislikleri atmaya çalışıyor herşey yoluna giricek dışardan biyerden takılmış geliyo hiç kafanı yorma benim dayımın gelini 9 ay hep geçirmiş düşün coçuğu sağsalim doğdu seninde öyle olcak inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…