Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bizimki erkek eskiden beri doktorumuz.bide biz eşimle hep olur tamam diyen boyun eğen tarafız ne bileyim işte:)) ilk sezeryanimda dogum doktorum ameliyathanede bu çiftim çok uyumlu ve sessiz anestezi ignesi vururken sorun çikarmaz demişti,tabi dedigi gibide oldu:))

3 numara 3.ayda geçtim. Ama bu bebe 4.ayda coştu 2 numara mı deneyim duruyo eskiler ondan mı ki yaaa
Bi dene bakalım canım aynı mantık gibi sanki ya çünkü buda genzine gidince sinirleniyor
Iyiki bi sweetle aynı gun doğurdunuzz soruların bitmedi
Vayy guzummm ikinciyi de senle aynı gün doğuralım kıskanma yavrimus

Babymalldan gunduz sepete begendiklerimi attim aksam sakin kafayla bakayim alayim diye ev kalabalikti oioiden ekledigim tum setler tukenmis suan cok mutsuzum şansıma

Bi dene bakalım canım aynı mantık gibi sanki ya çünkü buda genzine gidince sinirleniyor

Vayy guzummm ikinciyi de senle aynı gün doğuralım kıskanma yavrimus
18.30 da 2 numarayı taktım verdim içti. Yarın gündüzü sabırsızlıkla bekliyorum yaaa inşallah düşündüğün gibidir. Gerçekten bu 3 numara daha ağzına koyarken fışkırıp gidiyo gibi belkide dediğin gibi sevmedi

Ay hadi inşallah kuzum ya haberdar et beni de

Almirosum bi ilk yapacakmış onada kaka izin vermemis

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…