Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sebze aparatı hangisinden fiyatı ne kadar ? Büyük rahatlık o ama avent çok pahalanmış farklı bişey arıyorum
elektronik bişey değil ya şu basit tencerenin içine konanlardan. 85 tl fiyatı. avent tabi rahatlık, ben de dolaptan alsam mı diye düşündüm ama tezgah doldu artık daha başka küçük ev aleti alamıcam

Ha şu kadir:)) kadire bakarim deyince bide yanina 4 yaş detayini koyunca ,sanki 4 yaşinda bi kadir varmiş gibi oldu:)) bacim öss de turkceden kac net yapmistin,benimde çok netim yoktu da turkçe de

M.ö. nerden hatirlim kiz
Bu uykusuzlukla cümle kurmam harf bulmam bile mucize diye düşünüyorum

sweetgirlcandy kız seninki mama içmeyi o yüzden reddediyor olmasın. Tazyikli gelince meme reddine neden olabilir diyordu belki aynı şey mama içinde geçerli. Ucu nasıl senin biberonun
3 numara 3.ayda geçtim. Ama bu bebe 4.ayda coştu 2 numara mı deneyim duruyo eskiler ondan mı ki yaaa

Sanki doktor biraz bozuldu gibime geldi içime dert oldu
Aman boşver. Benim doktorda 6 dediydi. Gidince dedim aşıyı getirdim 5 de yapmaya karar verdim sizin verdiğiniz planla 6 dakilerle ağır olur dedim tamam dedi bizimki çekiniyor bizden biraz panik oluyo kadın bizle konuşurken ayrıntılı araştırıyoz ediyoz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…