Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sizinki tazyikten bizimki neyden eğimli yastıkta yatırdığım halde 5 mamanın 3 ünde kaçıyor öksürüyor

Niye direttin peki yok ya olsun çıksın aradan

Sizinki tazyikten bizimki neyden eğimli yastıkta yatırdığım halde 5 mamanın 3 ünde kaçıyor öksürüyor
Off ömrümden ömür gidiyor öyle olunca hele yeni doğan dönemi artık korkudan aklım çıkıyordı emzirmekten korkuyordm yine mi yine mi diye
Dik pozisyonda ver bakim bende koala pozisyonınu denicem

Off ömrümden ömür gidiyor öyle olunca hele yeni doğan dönemi artık korkudan aklım çıkıyordı emzirmekten korkuyordm yine mi yine mi diye
Dik pozisyonda ver bakim bende koala pozisyonınu denicem
Aynen yenidoğan döneminde daha kötüydü. Şimdi iki öksürüyor geçiyor. Anam bu bebe dik pozisyonda içer mi

Kizlar bizim kiz kucagimdayken kafasını çevirip memeye ulaşmaya çalışıyordu
Bi kaç gündür de beni gördüğünde gözlerimin içine bakıp mızmizlanihor onu almak için edildiğimde de kollarını açıp sallandiriyor
Gecen annem kucağımdayken gel kızım dedi atladı bugünde gel dedi gitmedi kafasını çevirdi Neyse emzirdim tekrar çağırdı gitti
Hersey boğaz için miydi yani

Ohh geçmiş gitmiş çok şükür bizim 5. Günümüz her bez açışında su dökün dedi dün kontrolde. Çarşambaya kadar böyle sonra normale dönecekmişiz. Ay bir an önce iyi olsun istiyorum
Bu gece atağın dibini yaşadik,bebegim coook huysuzdu surekli meme istedi.insallah bi ataktan sonra yeni biseyler ogrenmistir,boşa gitmesin:)
Ay bizim de fena 2 3 gündür iyice yapıştı gece bana. Anneme geldim dün gece burda kaldım da aralıksız 3 saat uyumuşum annem içerde hamakta sallarken
Kız olduk 12sinde aşıyı yazmış olmam lazım buraya hatta rotayı da bir sonraki ay 12si haftasonuna geliyor. 14 kasım pazartesi yapalım dedi ebe.. Ay 17 kasımda da işe başlayacağım
Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İş deyince içim bir değişik oluyor benim daha baya var nisana
Kizlar su goon degerlendirme icin bez yolluyor ya katilsammi bilemedim sizce bebege iyi gelirmi bez degisimi bi denesem belki memnun kalirsak ona donerim
Ben goon kullanıyorum memnunum canım dene istersen. Gece ve dışarı çıkarken prima premium kullanıyorum
Bende bi tek öle uyuyo diye yatırıp başında bekliyordum. pış pış pat pat yöntemi yapıcam bende tam 5 aylık olunca. Son 7 gün.
Evet ya öğretelim bebiklere uyumayı hadi inşallah öğrensinler
Ay ben de çok istiyorum eğitim ama benim bebe sallanarak uyuyor büyük problem. Önce onu azaltarak bırakmam lazım. Bir kere denedim pış pış pat pat gülüyor bilmiyor oyun sandı pat patı
Valla bilmiyorum her şekle soktum durmuyo kanguru aldım oda işe yaramadı kavga ediyom ellerin bebekleri duruyo sen niye durmuyon die
Ahahahah aynı ben. Ne oto koltuğunda durur ne bebek arabasında. Bak şuna diye arkadaşın çocuklarını söylüyorum babası kızıyor hemen başladın çocuğu kıyaslamaya diye

Bugunlerde geçecek insallah,sonra diş sancilari başlayacak,durmak yok bize

Oyle kendini bilmez bakicilar var ki yaa bebek umrunda degil yeter ki tv izlesin çekirdek çitlesin

Malesef öyle bizim teyze bizdendi ya severiz
Güzel baktı yaşı vardi onuda kabul ederek ise başlattık zaten
Bizimki kadiri de biliyodu şu temizlik yapanı 4 Yaşındaydı ben kadire bakarim diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…