Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İ
Yoksa sen de mi:)
Evet cnm ben de 1 ay sonra 36 oluyorum
Babymalldan gunduz sepete begendiklerimi attim aksam sakin kafayla bakayim alayim diye ev kalabalikti oioiden ekledigim tum setler tukenmis suan cok mutsuzum şansıma
Ben de burada yazınca hemen girdim aldım. Pembe takımı zor tamamladım gerçekten pek birsey kalmamıştı. Hepsiburadada da var bazı renklerde indirim.

Aksam 9 buçukta gece uykusuna yatırdık hanımı hala dalamadi
Tekrar memede 6 kere git gel yaptık
Yılmaz Erdoğanı filmine bakıyorum netflixde cici güzele benziyor 3 gündür 20 dk 30 dk arası bakıyorum

Kızlar napıyonuz ya benim kızım enfeksiyon olmuş acillerde kaldık antibiyotik kullanmak zorunda kaldık çok huysuz cumartesi den beri . Aşırı derecede huyları değişti yatmak istemiyor sürekli gezmek istiyor ve yürümek çıldırma eşiğindeyim taşıyamıyorum Kocaman oldu zaten

Aa geçmiş olsun. Neden olmuş enfeksiyon

Hastane ortamından korkmuştur belki

Geçmiş olsun canım. Valla bizdede durumlar farklı deil inan bütün gün ne uyuyo ne duruyo hep kucakta sürekli mız mız,ütü yaptım bu saatte gündüz durmuyo yaptırmıyo dayak yemiş gibi her yerim ağrıyo ama geçici bi süreç biraz daha sabır

elektronik bişey değil ya şu basit tencerenin içine konanlardan. 85 tl fiyatı. avent tabi rahatlık, ben de dolaptan alsam mı diye düşündüm ama tezgah doldu artık daha başka küçük ev aleti alamıcam
Hım anladım tesekkeur ederim.bende bi dolaptan bakayım bari belki denk gelir düzgün bişey

Kızlar gece kaç saatte bi mama veriyonuz biraz saati uzatsam nolurki acaba

Uykumdan bi sesle uyandım. Kızın burnu tıkanmış banyoda yaptı açıktı halbuki. Nemde iyi. Kendi bile uyandı yani nefes alamıyordu resmen. Sprey sıktım aspiratörü alana kadar biraz çıkmış. Aspiratörle çektim sıvı balgamlı gibi çıktı ama yok açılmadı. Eşime dedim şırıngayla yapalım dedi. Evde 5 lik şırınga vardı çektim serum fizyolojiği verdik burnundan çok şükür ağlamadı ama kafayı sabit tutmak çok zor benim kızın sprey sıkarken bile deliriyor resmen nefes almıyor. Şimdi açıldı gibi bakalım yattı geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…