Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya kuzum benim kıyamam ona . Aslinda en iyisi şırıngayla temizlimek hep diyorum ama yapamiyorum korkuma

Kıyamam ya burun tıkanıklığı da berbat bizimki 1.5 aydir geçmiyor

Mana sandalyesi, silikon kaşık, cam rende ve meyveyi içine koyup emdikleri şey var başka bir şey yok
Yoğurt makinesi bende alıcam bayadır bakıyorum. TEfal uçmuş eskiden çok ucuzdu 600 lerde briz diye var onu almayı düşünüyorum. Belki kasım indirimlerinde düşer
Oioi de koku oluyor diye bir yorum gördüm. Gerçi arkadaşımda onun ürünlerini kullanmıştı bir şey demedi öyle fakat ürün yorumlarında gördüm. Öyle rahatsız edecek bir kokusu var mı? Şuan onunda uçtu fiyatı

Goo.n japondan gelenmi cano öyle duydum ama esim diyo en bilinmeyen şeyi nasıl alcan boşver primaya devam diyo
Ahahahah kız senin kocaya de sen sus diye Kız prima cep yakmaya başladı iyice 300 lira ne yahu 46 tanesi Bende prima alıyorum. Araya bir iki değişik bir deneyeceğim bakalım. Gece prima gündüz başka bez gibi (baby turco bir ara aldım ama ebadı küçük geldi iyi gibiydi, molfix de iyi diyorlar aklında olsun)

Reactions: Jou

briz e baktım da iyiymiş cidden :) bazıları sütü ön ısıtma istiyor, onlardan değilmiş. amazonda şu an indirime girmiş prime a 534 tl.
oioi daha kutularında duruyor valla ama arkadaşım çok memnundu kokudan bahsetmedi.

O durumda aşağı bakacak gibiydi sanırım çevir bebeği açılınca emzirmeye devam et. Tazyik nasıl azaltılır pek bilgim yok kuzum yanlış bir şey demek istemiyorum. Benimde bir ara çok şişiyordu tazyikli idi yani çoktu. Ama şu 2 gündür şişmeye tekrar başladı şaşırdım.

Kanguru alırsam durmazsa o kadar para boşa giderse diye kanguru alamıyorum

kiralama siteleri var ya belki onlardan denenebilir. ben riske girip aldım gerçi ama neyseki dışa dönük mutlu oldu gayet :) zaten etrafı görmek için kucak istiyolar, dışa dönük mutlu ediyo o yüzden.

İnsan öyle.oluyor Ay isyerine gitsem
Bu ne bu ne olurum
Şey vardı ya aylar sonra sokağa çıkan anneler aaa taş ne güzel aaa bina ne güzel.
Bende isyerine gidince Aaa bilgisayar ne güzel. Aa dosya ne güzel derim
Denetim için gittiğimde İşe mi bsşlayacağım ben şimdi olmuştum. Nasıl olcak kaç aydır yokum diye içim içimi yedi

5 te başka aşısı yoksa tek başına yeterli sanki sadece ateş yapma olasılığı var bexseronun.. İnşallah oda olmaz 7. Ayı neden istemediniz kuzum?

Orası ayrı.muamma
Sanırım.ocak şubat yari zamanlı.hakkimi.kullanacagim haftanın iki günü kayinvalidem bakacak martta annem gelir oda 3 Ay bakar hayirlisi
Gelin ata binmiş ya nasip demiş yarı zamanlı nasıl oluyor kuzum ne zaman kullanabiliyoruz şimdi kullanmayıp yaza doğru oluyor mu acaba

Şu gövdeyi tam kaplayanlar var o gerekli oluyor mu yoksa bildiğimiz altı naylon gibi olan önlükler yeterli mi
Eger çocugun eline yiyecegini verip yemesini bekleyeceksen tum govdeyi kaplayanlardan al,hatta tüm vucudunu kaplasin mumkunse sen yedireceksen kuçuk onlukler yeterli oluyo,arkasi naylon,onu naylon olanlar felan var

Ay dün gece bi deniim dedim. Benimkide hiç anlamadı bi de bas bas bağırıyor ağlama yok. Milleti ayağa kaldırcak bu kadar ses yapma kapasitesi varken ben nasıl vercem eğitim bilemedim

5 te başka aşısı yoksa tek başına yeterli sanki sadece ateş yapma olasılığı var bexseronun.. İnşallah oda olmaz 7. Ayı neden istemediniz kuzum?
Inş canim ates olmaz ya bende ondan korkuyorum.5 te rota var sadece.ne kadar erken olursa o kadar iyi olur diye düsundum.menejit b grubu aşşaği arap ulkeleri kokenliymişya malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…