Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Her doktor farklı bir şey söylüyor. Senin oğluş nasıl yapıldı. Bizimki dikişli olanından.. Banyoyu demeyi unutmuşum 2. Günden sonra yaptırabilirsiniz dedi. 3. Gün mü ne yaptırdıydık. Sıyırma vs dedi mi size? İnşallah geçince insan rahatlıyor gerçekten ama geçene kadar bir fena oluyorsun..
Bakalım iş startını ilk ben çekicem burda sanırım

Şırıngayla iyi yapmışsınız kuzum en iyi çözüm o.. Neden oluyor acaba üşümüş olabilir mi acaba

Yaaaaa iyimiş geçen trendyolda 70 tllik indirim vardı kaçırdım.

kiralama siteleri var ya belki onlardan denenebilir. ben riske girip aldım gerçi ama neyseki dışa dönük mutlu oldu gayet :) zaten etrafı görmek için kucak istiyolar, dışa dönük mutlu ediyo o yüzden.
Kiralayamam sanırım kuzum ben biraz pimpriklikten onu temizlicem diye yırtarım Ailem alma zaten oturacak vs diyor kararsızım

Ya kuzum benim kıyamam ona . Aslinda en iyisi şırıngayla temizlimek hep diyorum ama yapamiyorum korkuma
Korktuğumuz gibi olmadı sadece başını tutmak sıkıntı bizim kızın artık yaparız biz hep
Kıyamam ya burun tıkanıklığı da berbat bizimki 1.5 aydir geçmiyor
Ay valla sorma ilk defa bu kadar çok oldu resmen nefes alamadı kız
Şu gövdeyi tam kaplayanlar var o gerekli oluyor mu yoksa bildiğimiz altı naylon gibi olan önlükler yeterli mi
Ben silikon aldım boynunun altından içine kaçıyor büyük oldu bize biraz. Ben bide kısa kollu aldım yolda
Şırıngayla iyi yapmışsınız kuzum en iyi çözüm o.. Neden oluyor acaba üşümüş olabilir mi acaba
Valla bilmiyorum ki banyo yaptı dün belki de üşüttü

Bilmiyorum ki ya neden oluyor nasıl azaltılır çok su içme demiş emzirme danışmanı arkadaşa bende ona dikkat etmeye çalışıyorm

He yok canım.benim icin havahoş alsınn sonuçta para ondan bananee

ay karsima surekli indirim cikiyo dayanamiyorum paylasiyorum

Eklentiler

• E642864B-707A-4910-A92D-BD521F99DD04.webp
    29 KB · Görüntüleme: 48
  • 05A67C40-E0C3-4027-927C-DA5C6720778E.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 47
Deneme yanılma yöntemi ürün alıcaz gari
Üşütme daha olası kuzum evler gari soğuk oluyor derece normal gösteriyor ama bi değişik beton evler..

150 olsa alırım ya
o zaman sana da sunu paylasayim prima premium care 3 numaranin 32 lisi 107 tl ye dusuyo. prime uyesi olmak gerekiyo ama. ek %5 indirim de oluyo herhangi 5 urun alinca. influencerlar gibi oldum yaa tum arkadas gruplarini indirimlerle darliyorum

Eklentiler

• CEC3B5F5-BAD8-4E4A-BA7F-6B8A8EAFA475.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 36
Reactions: Jou
Kizlar yürüteci sağlıklı buluyormusunuz ? Ben bebisin kendi cabalariyla ve yurume arkadasiyla basarmasindan yanayim ama eşim alalim diyor sizce kullanmalımıyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…