Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
Canım yediğin şeyden de vicdan azabı çekme lütfen. Yapmamız gereken şey böyle kaçamakları kaçamak olarak bırakmak süreklilik haline getirmemek bence.

İyi yapmışsın oh afiyet şeker olsun

Eşin anlar mı çiğköfte yapmaktan. Çok zor bişey de değil aslında ben eşime yaptırıyorum canım istediğinde koruyucu falan olmuyor ya evdeki çok sağlıklı esmer bulgur soğan baharat var içinde sonuçta çok severim çiğköfteyi çünkü

aslında bu süreçte pilav yapmayı bile öğrendi

çok mantıklıymış

bana 1 ay vermişlerdi daha yeni doluyo 1 ay ama ben 2 hafta önce bulantılar geçince hemen başka doktora bi gözükmüştüm

galiba artık hep 1 ay
bari tekmelemeler başlasa da hissetsek
Ayyy o tekmeleme düşünemiyorum kii benimde öyke yeni yeni başladı hepten bulantı halsizlik

Ayyy o tekmeleme düşünemiyorum kii benimde öyke yeni yeni başladı hepten bulantı halsizlik

halsizlik zaten çok fena insanın bütün enerjisini çekiyo, şu 3 ayı atlatalım, ona notlar yazmak keyifli anlarını yaşamak istiyorum şu anlarımızı da eğlenerek anıcaz, o günler de gelecek

yarın sabah kontrol var

bakalım minnoşun da herşey yolunda mı
Aaa çok iyi ya haberlerini bekliyorum
Benim belirtiler de azaldı 2 gündür göğüs ağrısı hariç. Zor duruyorum gitmemek için
Bende dün mc donalda patatesi yedim sürekli değil arada olunca sıkıntımız az bence
Daha da yemem artık
Canım yediğin şeyden de vicdan azabı çekme lütfen. Yapmamız gereken şey böyle kaçamakları kaçamak olarak bırakmak süreklilik haline getirmemek bence.

İyi yapmışsın oh afiyet şeker olsun
Ohh kuzum sağolasın
Ama bundan sonra daha da dikkat edeceğim son 1 haftadır salmıştım biraz

Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
Ben hem yapıyorum hem yiyorumkızartma, mücver favorim hamur işi, yoğurtlu ve kırmızı biber soslu her şey Ben

Duyarsan söyle, paraya kıyıp alalım biz de.

Valla 4 yıl kadar önce görümceme Tıp’ta 4.sınıfa geçti diye hediye almıştık, 350 lira falandı.
Kim bilir kaç lira bayıldın.

ahaha baktım şimdi 14 Ekim'de almışım neredeyse de 1 ay olmuş 190 vermişim duyduğum anda megafonla bağırıcam burda

bulantılar bi anda kesildi diye koşmuştum ben de şimdi en başa döndüm

Ben hem yapıyorum hem yiyorumkızartma, mücver favorim hamur işi, yoğurtlu ve kırmızı biber soslu her şey Ben
Ohh ohh aynı ben
Kız ye can boğazdan gelir
Yedim valla
bulantılar bi anda kesildi diye koşmuştum ben de şimdi en başa döndüm
Benim bulantı çok az oluyor zaten de kasık ağrım oluyordu onlar azaldı ama sanırım bu iyi bir şey daha cumartesi gittim doktor gelme yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…