Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaa onceden benimki öyleydii 7de ayaktaydı hemen şimdi böyle oldu bide yanima aliyorum sabah beraber uyuyoruz

Hıı yanında olduğu için o kadar uyuyor önceden benimki de öyleydi. Şimdi alsamda vıdı vıdı konuşuyor uyumuyor

Reactions: Jou
1mrw kız nerdesin döndün mü eve ev yerinde mi
Dun gece geldim canim mutfak kapiya kadar bulasik taşmış oturma odasinda berjerler kıyafetten görünmüyo delirmeme ramak kaldi geceden beri ortalık topluyorum yine aynı yine aynı bugün tüm gün temizlik var allah yardımcım olsun

Sonra biraz düzeldi 7 de dünkü gibi oldu. Eşim yine şırınga ile serum verdi ama bişey de çıkmıyor. Aspiratör çektim çok az geldi. Anlamadım neden. Bugün buhar makinesini açcam yatarken bakalım

Odanın nemi nasıl kuzum ondan olabilir mi

Oyyy maşallah. Allah yardımcın olsun

Bilmiyorum sadece gece mi olur ama
Olabilir canim degisir toza vardir polene vardir evcil hayvan varsa belki ona vardir benimde gece olur damaklarim kasinir ses cikartirim uyurken sabah hapsuruk degisiyor yani yagmurlar basladimi sizin orda genelde ozaman artiyor sonbahar zamani

Olabilir canim degisir toza vardir polene vardir evcil hayvan varsa belki ona vardir benimde gece olur damaklarim kasinir ses cikartirim uyurken sabah hapsuruk degisiyor yani yagmurlar basladimi sizin orda genelde ozaman artiyor sonbahar zamani
Yok yağmur falan. 2 gündür aynı saatte oluyor anlamadım

M -Murphy ben dun ilk defa meyve puresi verdim (armut puresi). sabah kaka yapmisti. yine sivi kivamda (hep oyle yapiyo) ama bu sefer puredeki tum puturler direkt cikmis, hic sindirilmemis gibiydi. sende nasildi, oldu mu boyle bisey?

M -Murphy ben dun ilk defa meyve puresi verdim (armut puresi). sabah kaka yapmisti. yine sivi kivamda (hep oyle yapiyo) ama bu sefer puredeki tum puturler direkt cikmis, hic sindirilmemis gibiydi. sende nasildi, oldu mu boyle bisey?
Bizde de havucun ilk günü oldu. 2.günü doktora gittiğimizde eşim söyledi sindirememiş dedi normal olur alışacak öyle öyle demişti sonrada olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…