Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben mental olarak hiç iyi değilim. Bir kaç gün girmiycem kızlar kafamı toparlamam lazım. Şu mama konusu ciddi canımı sıkıyor. Tamam 4 saatte içiyor az da olsa ama aç olup içmediği zaman deliriyorum. Artık kızmaya başladım kızıma ve kendime çok kızıyorum ağlıyorum sonra da. Kısır döngü içindeyim.

Canim cok cok haklısın
Kaka olayını nasıl takmamaya başladık onu da seyrine bırak şükür keyfi yerinde mutlu huzurlu
En azından burada iki sohbet edip kafan dağılıyor kendini yalnızlastirma
Hepimiz kızıyoruz sonra üzülüyoruz
Sıkma canını güzel düşün bu günlerde geçecek
5 ayın yorgunluğu var üzerimizde kolay mı

Canim kafani toparla tabiki ama uzme kendini lütfen belkide mamayi sevmiyordur az kaldi ek gida donemine istersen bi tık erken basla millet neler neler yediriyor bebeklerine biz pinpirik yapiyoruz aydindaydim halamin kizi benden 1 ay once dogum yapti üzüm suyu tarhana yogurt gunde 2 tam ögun bide ara ogun uzum suyu veruyor biberon dolusu su veriyor sasirdim bukadar cok nasil yer diye ama alistirmis cocuk sadece oyun icin memede yada uyku icin dedim degisik bisey yap sebze puresi meyve puresi tarhanadaki vitamin nede var biz bunlarla buyumedikmi diyo
He bide mamayi ben bicok tanidigima sordum hipple milupa cok iyi gelmis mama reddi yasayan arkadaslarima icimi yumusak geliyormus sanirim

Evet asla tek yatirmiyorum o yuzden gunduzleri uyurkende gozumun onunde hep ayrilmiyorum pek yanindan

Allahtan büyüdüler de bağırıyorlar sapsikler ya bende yanıma almam diyordum ama son 2 aydır bitigim hep.meme istiyor yat kalk bittim

Allahtan büyüdüler de bağırıyorlar sapsikler ya bende yanıma almam diyordum ama son 2 aydır bitigim hep.meme istiyor yat kalk bittim
Valla benimde oyle hep memede artık kol boyun kalmadi bende

Evet ya çokk şapşikler tam sevilme zamanları yoğurulmalıklar

Oyun oynayacaksın hep asla durmak yok
Ağlıyor yatıyorsan kaldırıyorum gülücükler
Dun karşı komşuya gittim abi sanki evdeki huysuz kiz o değil bir mülayim etrafı.inceliyor fln dediler maşallah duruyor

Oyun oynayacaksın hep asla durmak yok
Ağlıyor yatıyorsan kaldırıyorum gülücükler
Dun karşı komşuya gittim abi sanki evdeki huysuz kiz o değil bir mülayim etrafı.inceliyor fln dediler maşallah duruyor
Yemin ederim ayni durumu bende yasiyorum nereye gitsek uslu eve gelince kıyametler kopuyor

Canim benim toparla kendini ucu değiştirmek de işe yaramadı o zaman inşallah düzene girer yakın zamanda

800 gr bu ay icin cok cok iyi. demekki doyuyor. uzme kendini bu konuda cogumuzun cocugu o kadar alamadi bu ay. zaten mama degistikten sonra bebeklerin mamaya alismasi 3 haftayi buluyormus. kilo alimi cok iyi oldugu icin bi sure sadece gozlemlesen de takmasan kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…