Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kizlar su piyanolu balik oyuncagini asiri tavsiye ediyorum. hem kucuk oldugu icin tutabiliyor, muzikli oldugu icin dikkatini cekiyor, hem de dis kasiyici kisimlarini kullaniyor. bu ara en cok bu dikkatini cekti.

bir de disleri cok kasindigindan dis kasiyicilari cok seviyor. ama hep elinden dusurup sinirleniyor yada agzina denk getiremiyor. iki eliyle tuttugundan su aslanliyi cok sevdi (50tl ye almistim zam gelmis )

Eklentiler

• F04CC3EA-6286-4FC2-A211-C4D082EB0C53.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 7E375F40-D6D0-4EDA-B2B5-1560D49E39BF.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 55
Kendini nasıl iyi hissedeceksen kuzum haklısın kafaya takmakla insan ister istemez düşünüyor

Evet ya balıklı arkadaşımda da vardı. Ben bile oynarken hoşuma gidiyordu Diş kaşıyıcı kısmına extra temizlik yapıyor musun? Ben çok takıntı yaptım. Nasıl temizleyip verdin oyuncağı kendimi rahatlatmak için soruyorum

M -Murphy ben dun ilk defa meyve puresi verdim (armut puresi). sabah kaka yapmisti. yine sivi kivamda (hep oyle yapiyo) ama bu sefer puredeki tum puturler direkt cikmis, hic sindirilmemis gibiydi. sende nasildi, oldu mu boyle bisey?

Canım bizde hiç olmadı ama sweet zaten açıklamış saolsun

Canım benim seni çok iyi anlıyoruz. Ama güzel kilo almış onu düşün. Eğer iyi gelecekse biraz uzaklaş ama çok özletme kendini

Bizde de hep genelde mamadan sonra oluyor bizede reflü dedi doktor. Sizin mamadan sonra mı oluyor yoksa genelde var mı

ya ben herseyi sterilize adiyorum normalde makinede. disarda filan kontrol edemedim kanguruyu yaliyo, oto koltugunun kemerlerini yaliyo. saldim sonra diger dis kasiyicilari biberonu hala sterilize ediyorum da, bunun dis kasima kisimlarini ve tutma kismini muslukta yikayip kurulayi veriyorum eline. zaten 6. aydan sonra sterilizasyonu yavas yavas birakin diyolar bagisiklik sistemi gelisimi icin.

Bende sterilasyon makinesi yok kaynatma ile yapıyorum oda yoruyor baya Aynen benimkide her şeyi ağzına götürüyor yalıyor Bende onun için merak ettim bırakasımda var ama zamanını bilemedim. Annemde sürekli bırak artık diyor su tut getir felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…