Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ohh ohh aynı ben

Yedim valla

Benim bulantı çok az oluyor zaten de kasık ağrım oluyordu onlar azaldı ama sanırım bu iyi bir şey daha cumartesi gittim doktor gelme yeter dedi
Geçen canım öyle bi hamburger çektiki ağzımın suyu akıyo böyle bildiğin koşa koşa eşimi aradım yedim kendime geldim napiyim ben dayanamıyorum

Geçen canım öyle bi hamburger çektiki ağzımın suyu akıyo böyle bildiğin koşa koşa eşimi aradım yedim kendime geldim napiyim ben dayanamıyorum

Ama tabiki bunlar bir kerelik kaçamaklar olur sürekli süreklide olmaz
Bende öyleyim ya bazen dayanamıyorum sonra da diyorum zaten daha bunlar bebeğe geçmiyor 3 aydan sonra daha çok dikkat ederim
Ama işte dediğin gibi sürekli yapmamak lazım

Kızlar arastirdiniz mi bilmiyorum ama ikili test ve nifty test hakkında bir şey soracağım.
Bu nifty testi fetal dna diye de geçiyor sanırım ne zamana kadar yapılabiliyor acaba?
Ben önce ikili testi yaptırayım diyorum ama risk yüksek çıkarsa diğerine yönelme şansım olabilir mi yoksa kaçırmış mi olurum?
Zaten olduğum yerde yapılıyor mu bu nifty test hiç bilmiyorum

O dediğin ne testi canım ilk defa duydum ben

O dediğin ne testi canım ilk defa duydum ben
Nifty testi fetal dna testi de diyorlar canım. Aynı ikili test gibi kandan bakılıyor ama daha garanti olduğunu söylüyorlar kan alıp bir merkeze gonderiyorlarmis. Oran şeklinde değil de var ya da yok şeklinde sonuç verdiğini söylüyorlar tabiki hiçbir şey garanti değil ama biraz araştırdım evhamdan dolayi
Birde sanırım 3500-4000 gibi bir ücreti varmış, hep ikili test sonucu yüksek çıkanları buna yonlendirdiklerini gördüm

Kuzum senin kararın ama gerek varmı sence :)

Herkese Afiyet Olsun
Yemek postlarını hızlıca geçtim

Ben bugün kalp atışını duydum Allah'a şükür Bambaşka bir duygu bambaşka bir melodi 3.8 cm imiş bezelyem

gözün aydın ben de videoya alıp, başa alıp alıp dinlemiştim gerçekten inanılmaz

3.8 cm i belki yanlış anlamış olabilirsin daha küçüktür 1,5 -2 cm arası olabilir minnoş

Canım kafanı karıştırmamanı tavsiye ederim. İlk hamileliğimde nifty,cvs, mikroarray, sırasıyla yapıldı. Hepsi temiz çıktı. 30. Haftada erken doğumla kaybettim oğlumu hidropstan. Toplamda 10 binden fazla para verdik. Ama olmayınca olmuyor. Olacağın önüne geçemiyorsun asla. Ultrasonda ense kalınlığı çıkınca bütün testleri yaptık ama nafile. Ben bu kez sadece detaylı ultrason yaptıracağım.

Doğru diyorsun canım olacakla öleceğin önüne geçilmiyor maalesef. En mantıklısı detaylı ultrason dediğin gibi. Bende Urfa'da bir perinatolog bakayım bulamazsam Antep'e falan bakarım.
Peki ne zaman gidilir detaylı ultrason için bir fikrin var mı?
Bu arada başın sağolsun canım inşallah bu bebeğini sağlıkla sevgiyle kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…