Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gittikten sonra niye geldin, çık dışarı diyecek hali yok.
Mecbur muayene edecek.
Aynenn orasıda öylee eşime deyim o zamann benimde bugun sanki çok nokta gibi leke geldi açık kahve ara ara oluyor bu sık değil ama annem e sordum şini normal diyo diğer arkadaşıma diyom normal diyo tam kesilmedi gene gelecek gibi stresmi yaptı diyolar bana

Yaaaa işte oyle olmuyormuş demiii ayyy yaa şuu kelebek uçuşu gibi hareketlerini istiyorum yemek yiyince kıpırdıyormuş hemen sıpa

Kızlar acaba ben niye hep turşu yiyorum. Turşu suyu içiyorum
Hep ekşi hep ekşi
Ayyy annem banada yaptıı ben de yiyorummm bak gene dedin ekşi ekşi diye kalkem biraz alıyimm bide bi rahatlık oluyor bana şaşırırsınn desen hayatında yememişsin gibi

Ayyy annem banada yaptıı ben de yiyorummm bak gene dedin ekşi ekşi diye kalkem biraz alıyimm bide bi rahatlık oluyor bana şaşırırsınn desen hayatında yememişsin gibi
Benim yapanım yok ya hazır turşu sularından içiyorum ya amannn dur bende bı çay bardağı içem

Valla benim de artık çok canımı sıkmaya başladı bu lekelenmeler.
Akşam üstü dayanamadım, çok fazla geliyo diye mesaj attım doktora artık.
Kahverengi ise miktarı önemli değil yazmış.
İnşallah aksi bir durum yoktur.

Aynennn bu tam kesilmeyince hepten canımızı sıktı normal normal diyolarda nasıl normal bu gözyoruyor bazenn ama şükrediyorumm kahve oldugunada seviniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…