Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Baxero aşisini sağlik ocaginda yaptirabiliyomiyuz yoksa doktor mu yapiyo yaptiranlar bi soyleyebilirse
Sağlık ocağı yapıyor kuzum. Bazı özel muayene doktorlarıda yapıyor. Ben daha yaptırmadım ama sağlık ocağındaki ebe yapıyoruz dedi. 2 gün önce muayeneye gittiğimiz doktor aşı bende mevcut yapıyorum diye kendi söyledi.

Anaaaaaa ee normalmi vermeye devammi ben daha patatesdeym çok sevmedi benimki Ay bide korkuyorum verirken minnak veriyorum
Vermeye devam benimki de öyle bir gün seviyorsa diğer gün beğenmiyor. Bir de uykusu gelince yemiyor. Ama ben eline kaşık veriyorum onu ağzına götürürken açıyor ya o ara veriyorum. Bazen püre kaşığını veriyorum kendi yiyor

Su

Neden acaba her gün mü böyle arada mı yoksa. Gerçi uzmanlar ana öğünleri mama anne sütü ek gıda adı üstünde ek diyorlar ama bilemiyorum

Kuzum doktor ara öğünler ve gece sadece mama olsun dedi. Normalde ne versem yerdi sesi çıkmazdı son 1 kaç gündür verince ağlıyor.

bizim doktor 4. ay yogurt ve meyve suyuyla baslatti. ben de ilk elma suyu verdim. bence hicbi sey olmaz 2 kasiktan. benim bebik 5. ayda yumurta bile yedi

Aslında karni doymadimi ki diye düşünüyordum.baslarda ama simdi dedigin gb kuzu biraz direnmek lazım
Ama.cok.cadi.ya

bizim doktor 4. ay yogurt ve meyve suyuyla baslatti. ben de ilk elma suyu verdim. bence hicbi sey olmaz 2 kasiktan. benim bebik 5. ayda yumurta bile yedi
Her doktor farklı bir şey diyor Elma suyu ne verdin canım yani marka vs olarak bebekler için olanlardan dimi? 1 ay kaldı merak ediyorum. Nasıl olacak diye

Dedigim gibi hepsinin yöntemi farkli oluyor. Bnm kızımda 4.ay kontrolümüzde 7.800 kg cikmisti ama bize 5 damla vereceksiniz dedi sadece. 1 saat neden aç tutman gerektigini dusunuyorsun peki, o da mi demir hapiyla ilgili bir şey? Ilac kutusunun uzerinde tok verilir, hergun ayni saatlerde verin yaziyordu bi tek. 1 saat aç bırakmayı kim ne için dedi onu merak ettim şimdi bexseroyu doktor vurdugu gibi "bu aşı yüzde 90 ateş yapar, önlem amaçlı 6 saatte bir calpol vereceksiniz" demisti. Ilk calpolumuzu orda hemsireler siringaya koyup "15 dk sonra bunu verin" dediler. Hatta biz o gun dışarda takıldık hemen eve gitmedik. Ne huzursuzluk oldu ne de başka bir şey. Doktorun dedigi gibi de 6 saatte bir ilacı ertesi gün asinin vuruldugu saate kadar verdik.

Her doktor farklı bir şey diyor Elma suyu ne verdin canım yani marka vs olarak bebekler için olanlardan dimi? 1 ay kaldı merak ediyorum. Nasıl olacak diye
canim hazirlardan vermedim cam rendede biraz rendeledim, cikan posayi suzgecte suzdum, boyle sadece suyunu verdim 1-2 kasik. artik suzmeden posasiyla veriyorum :) ama hala 2-3 cay kasigi veriyorum korkudan arttiramadim

Şimdi aşidan geliyoruz,saglik ocagi yakin diye oraya gittik.zaten doktorun kliniginde de aşi yoktu ,biz eczaneden alip goturecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…