Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa bir de elini incelerdi ama 2 gündür gece uykudan uyanıp falan ellerini inceliyor havaya dikiyor

Ay çocuğun kaka yapma saati kaydı resmen sabahları yapardı dün yapmadı gece yapmış üstünü örtmeye kalkınca aldım kokuyu tepinip duruyordu nolduysa diyordum yoksa sabaha kadar kalacaktı öyle şimdi biraz önce yine yaptı aynı saatte uyku bölünüyor bea

Bakicim yok işler karışık sinirlerim harap
Annem bakarım mart itibsri ile dedi
Ocak şubat kayinvalide bakacak ysri zamanlı gitcem o zamanda mecburen
Bacım işler karisik
Ya çok zor cidden bebeği bırakıp gitmek gidebilmek anlıyorum seni. Allah kolaylık versin hayırlı birini bulursun inşallah.
Ben de karşı komşuyla anlaşmıştım işte ara ar gidip teyit ediyorum bakacaksın demi abla diye

Vallahi cok zor yan cizmese bari

Ay bi ara gunesde gece yapardi üstünedw geçerdi sil bastan bizdede gaz sorunu cocuk sıkışıyor 4 de 5 de baslio

Valla salya bi anda kesildi hiç yok desem yeridir. Yerleri beyazladı baya
En büyük derdim. Ne önlük dayaniyor ne kıyafet eller surekli agzinda onlukleri emiyor kıyafetin kollarini emiyor battaniyesine geciyor sonra gunde 2 posta camasir yıkıyorum

Almiranın uykusu benim kızın uykusu gibi.8 aylık gibi düzelmişti sizin de düzelir inşallah canım.
Evett canımm düzelecek gibi bakalımm 5 te emzirince uyutmaya calıştım uykusu kaçıyodu 8 de uyandırdım baktım uyanmıyo

Aynenn yaa 5 te emzirince uyandı uyumadı sallaya sallaya zor uyuttum hic göztemas kurmadım hiç bakmadım oyle uyudu gitti baktık uyanmıyo 8 de uyandırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…