Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sonra ben kalkmadım gelmiş sessiz sessiz seviyor uyandın mı sen diye. Bende sen uyandırdın dedim naptım diyor
Hahahahaha banada he he ben uyandırdım diyo bi tuvalete gidişi var sabah pat diye dun sabah 7 de uyanmıştı neseki uyandı enazından düzene sokmaya geçiyoduk diye bise demedim bide öksürmesi var gece

Ben sinirden ağlama derecesine geldim
Nefes alamıyorum ya bakmak mesele değil böyle bir ağlama yok yok yaaa
Memeyse meme ayaksa ayak uyuyamıyor
Uyuyamadikca ağlama krizleri ve susmuyor yok yok 5 dk ara ver
Çok yorgunum

Hahahahaha banada he he ben uyandırdım diyo bi tuvalete gidişi var sabah pat diye dun sabah 7 de uyanmıştı neseki uyandı enazından düzene sokmaya geçiyoduk diye bise demedim bide öksürmesi var gece
Valla ya yataktan kalkarken bile sesli kalkıyor adam asla yavaşı yok

Reactions: Jou
Kuzum yaa valla bi yerden sonra kopuyor gerçekten işin çok zor

Ağlaya ağlaya ayakta uyuyor gözler kapalı tekrar ağlıyor memeye alıyorum tekrar memede ağlıyor yok yok yok ne yapacağımı bilemiyorum
Artik derece artıyor ağlaya ağlaya uyutuyorum diye şikayet ediyordum simdi ağlaya ağlaya sürekli uyanip tekrar uyuyor

Bizde aglama hep yok ama bi baslarsa asla susmuyor dün eşim doktoru hic sevmez banada hep kizar ama kendi dedi gotursekmi diye resmen morariyor aglamaktan.. uyuyor ama en fazlasi 15 dk günde 10 kez ise kalkisiyorum bi bakiyorum uyanmış temizlik yapamadim 1 haftadir sadece mama sandalyesinde 15 20 dk duruyo en azindan yemek yapabiliyorum nasil olcak bilmiyorum eskiden derdi gazdı kakaydi simdi ne cozemedim zaten grip disarida cikaramiyorum iyice daraldim evde

Uyutmasan baya bi bekletsen ne yapıyor o zaman iyice yorulsun

ben onceki gece bi rutine baslayim dedim. yine 1 saatte uyudu tabi hatta yatagına yatırmam her zamanki gibi 1.5 saat sürdü. ama aglamadi bu sefer memede ilginç bi şekilde. sonra dun sabah rutin mutin yapmadım, yine felaket. dun gece şu rutini bi daha yapayım dedim 10 dk da uyudu, ben şok. hiç de ağlamadı yine. bugün dedimki dur şu rutini sabahları da yapayım. 1. uykusuna tam 12 dkda daldı,40.dk uyandı sonra uyumadı. 2. uykusuna 10dkda daldı, 40dk uyandı, yine meme verdim 5. dk uyudu ve toplamda 2 saat uyumuş oldu inanamadım durmadan kamerayı kontrol ettim takıldı mı diye tesadüf mü bilmiyorum bakalım devam edecem rutine.
sen de mi bi başlasan. gerçi güneş kimseye benzemez ama

Canısı senin kiz da memeyi isira isira emiyo mu?
Kime sordun bilmiyorum ama ben cevap vereyim cnm benmki son bir haftadır ısırıyor. Damakları kasindigi icin olurmus. Gun içinde yeterli düzeyde kaşımazsak emerken memeyi ısırırmış. Ben şimdi parmağımla her gün dişlerini kaşımaya başladım. Çok azaldı şükür. Acısı fena cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…