- 25 Ağustos 2019
- 62.725
- 120.716
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #83.641
Eminimm kesinnValla ya yataktan kalkarken bile sesli kalkıyor adam asla yavaşı yok
Acaba yattığı şeklimi beğenmiyo hiç yan yatırıyomusunHahahahha ya uykuya dalamiyor cildiriyor uyuttum.uyandi.memeye aldım tekrar uyandı
En son artık ugrasmicam uyumak istemiyor herhalde dedim ağlamalar çığlıklar burnu hep.aktine istiyorshn sabir sabir
Of aynı durumdayız. Her istediğini yapıyorum inatlaşmıyorum da. Sallıyorum, gezdiriyorum, beyaz gürültüsü biyerden, yanımda da yatırıyorum ama olmayınca olmuyor. Bi anlasam derdini. Oyuncaklarını bile görmek istemiypr yorgunluktan çığlık çığlığa artık kulaklarım algılamaz oldu beynim uğulduyor böyle oluncaBen sinirden ağlama derecesine geldim
Nefes alamıyorum ya bakmak mesele değil böyle bir ağlama yok yok yaaa
Memeyse meme ayaksa ayak uyuyamıyor
Uyuyamadikca ağlama krizleri ve susmuyor yok yok 5 dk ara ver
Çok yorgunum
Evet ya uyuyor ama bi anda 5 dk içinde çığrınarak uyanıyor ama Gözler kapalı. Valla ben tecrübesizlikten bakamıyorum çocuğa diyordum ama seni gördükçe diyorum ki sorun demek ki bende değilAğlaya ağlaya ayakta uyuyor gözler kapalı tekrar ağlıyor memeye alıyorum tekrar memede ağlıyor yok yok yok ne yapacağımı bilemiyorum
Artik derece artıyor ağlaya ağlaya uyutuyorum diye şikayet ediyordum simdi ağlaya ağlaya sürekli uyanip tekrar uyuyor
Ay önümüz de kış düşündükçe fenalık geliyor bana da. Acilen bahar gelsin bebeler büyüsün parka atalım kendimizi. Evde yalnız çok zor gerçektenBizde aglama hep yok ama bi baslarsa asla susmuyor dün eşim doktoru hic sevmez banada hep kizar ama kendi dedi gotursekmi diye resmen morariyor aglamaktan.. uyuyor ama en fazlasi 15 dk günde 10 kez ise kalkisiyorum bi bakiyorum uyanmış temizlik yapamadim 1 haftadir sadece mama sandalyesinde 15 20 dk duruyo en azindan yemek yapabiliyorum nasil olcak bilmiyorum eskiden derdi gazdı kakaydi simdi ne cozemedim zaten grip disarida cikaramiyorum iyice daraldim evde
Nasıl bir rutin yapıyorsun canım? Uyanık kalma süresine dilkat ettiğimde benim de daha iyi oluyor. Kendi keyfini beklersem 8 9 saat uyumuyor ve iyice deliriyor yorgunluktanben onceki gece bi rutine baslayim dedim. yine 1 saatte uyudu tabihatta yatagına yatırmam her zamanki gibi 1.5 saat sürdü. ama aglamadi bu sefer memede ilginç bi şekilde. sonra dun sabah rutin mutin yapmadım, yine felaket. dun gece şu rutini bi daha yapayım dedim 10 dk da uyudu, ben şok. hiç de ağlamadı yine. bugün dedimki dur şu rutini sabahları da yapayım. 1. uykusuna tam 12 dkda daldı,40.dk uyandı sonra uyumadı. 2. uykusuna 10dkda daldı, 40dk uyandı, yine meme verdim 5. dk uyudu ve toplamda 2 saat uyumuş oldu inanamadım durmadan kamerayı kontrol ettim takıldı mı diye tesadüf mü bilmiyorum bakalım devam edecem rutine.
sen de mi bi başlasan. gerçi güneş kimseye benzemez ama
Aaa hadi yaa,inan yara olacak artikKime sordun bilmiyorum ama ben cevap vereyim cnmbenmki son bir haftadır ısırıyor. Damakları kasindigi icin olurmus. Gun içinde yeterli düzeyde kaşımazsak emerken memeyi ısırırmış. Ben şimdi parmağımla her gün dişlerini kaşımaya başladım. Çok azaldı şükür. Acısı fena cunku
Offf aynı yaaaBenimkide dönerken çok ses yapıyor yatağı sırtına aldı gidiyo sanarsın
Yaz tatilinde ordayım ben buluşmayı o zaman yapalım
Sıkılıyorlar bence deMalesef öyle onlar nenderse o bisiyi fark ettim basbasayken canımı okuyor birileri varken ses yok abisi babasi geliyor bi seviniyor
Insallah canim ya valla simdiden hayalini kuruyorum bide gecen seneki gibi denizlide kış olursa iyice yandıkOf aynı durumdayız. Her istediğini yapıyorum inatlaşmıyorum da. Sallıyorum, gezdiriyorum, beyaz gürültüsü biyerden, yanımda da yatırıyorum ama olmayınca olmuyor. Bi anlasam derdini. Oyuncaklarını bile görmek istemiypr yorgunluktan çığlık çığlığa artık kulaklarım algılamaz oldu beynim uğulduyor böyle olunca
Evet ya uyuyor ama bi anda 5 dk içinde çığrınarak uyanıyor ama Gözler kapalı. Valla ben tecrübesizlikten bakamıyorum çocuğa diyordum ama seni gördükçe diyorum ki sorun demek ki bende değil
Ay önümüz de kış düşündükçe fenalık geliyor bana da. Acilen bahar gelsin bebeler büyüsün parka atalım kendimizi. Evde yalnız çok zor gerçekten
Nasıl bir rutin yapıyorsun canım? Uyanık kalma süresine dilkat ettiğimde benim de daha iyi oluyor. Kendi keyfini beklersem 8 9 saat uyumuyor ve iyice deliriyor yorgunluktan
Of aynı durumdayız. Her istediğini yapıyorum inatlaşmıyorum da. Sallıyorum, gezdiriyorum, beyaz gürültüsü biyerden, yanımda da yatırıyorum ama olmayınca olmuyor. Bi anlasam derdini. Oyuncaklarını bile görmek istemiypr yorgunluktan çığlık çığlığa artık kulaklarım algılamaz oldu beynim uğulduyor böyle olunca
Evet ya uyuyor ama bi anda 5 dk içinde çığrınarak uyanıyor ama Gözler kapalı. Valla ben tecrübesizlikten bakamıyorum çocuğa diyordum ama seni gördükçe diyorum ki sorun demek ki bende değil
Ay önümüz de kış düşündükçe fenalık geliyor bana da. Acilen bahar gelsin bebeler büyüsün parka atalım kendimizi. Evde yalnız çok zor gerçekten
Nasıl bir rutin yapıyorsun canım? Uyanık kalma süresine dilkat ettiğimde benim de daha iyi oluyor. Kendi keyfini beklersem 8 9 saat uyumuyor ve iyice deliriyor yorgunluktan
Oyyy destan gibi yazdunnncanım dediğin gibi uyanık kalma süresine dikkat ediyorum. 2-2.15 gibi bişey bizim şu an. baya bi okudum. 5 adım belirleyin rutin için diyor. şöyle yapayım dedim:
1- altını değiştiriyorum
2- yatak odasına gidip camı açıp biraz hava alıyoruz 1 dk filan. sonra karartma perdeleri kapatıyorum,
3- sonra ninnilerin olduğu bi playlist açıyorum (spotify dan lullaby baby diye bi albüm var, baya sakinleştirici). 1 ninni boyunca odada sakin sakin yürüyoruz. o sırada 1-2 defa esnediğinden hazır olduğunu anlıyorum.
4- yataga yatırıyoruz biraz öpüp okşayıp uyku arkadaşını veriyorum (şimdilik sadece ağzına sokuyo. ama ilerde belki desteği ona devredebilirim diye yapıyorum). huysuzsa bu adımı kısa kesiyorum.
5- emziriyorum.
şimdi 3. uykusunda da 7. dakika uyuduama geç kaldım biraz havuç tattıracam diye, ilk 2-3 dk huysuzdu memede, diğer memeye alır almaz uyudu gibi bişey. bakalım ne kadar uyucak.
destekli uyuduğu için 40. dk direkt uyanıyor. hemen yeniden emziriyorum. uykuları böyle düzene girerse 4. adımı uzatıp belki emzirmeden uyutabilirimama şimdilik buna da şükür valla.
bi uyku danışmanı bu rutindeki emzirmeyi gitgide öne alın diyor, bakalım ilerde belki onu denerim. yada önce kucağa geçirip, sonra onu keserim. bilmiyorum hiç, bakacaz :)
Bizde aglama hep yok ama bi baslarsa asla susmuyor dün eşim doktoru hic sevmez banada hep kizar ama kendi dedi gotursekmi diye resmen morariyor aglamaktan.. uyuyor ama en fazlasi 15 dk günde 10 kez ise kalkisiyorum bi bakiyorum uyanmış temizlik yapamadim 1 haftadir sadece mama sandalyesinde 15 20 dk duruyo en azindan yemek yapabiliyorum nasil olcak bilmiyorum eskiden derdi gazdı kakaydi simdi ne cozemedim zaten grip disarida cikaramiyorum iyice daraldim evde
Uyutmasan baya bi bekletsen ne yapıyor o zaman iyice yorulsun
Çok sağolasın canımm çok güzel anlatmışsın. Ben şimdilik sadece saatleri düzenlemeye çalışıyorum ama malesef hamakta sallanıyor öyle uyuyor. Dediğin gibi başka rutinler de ekleyeyim ben de. Karartma perdesi ben de almak istiyorum ama vantuzlulardan mı alsam direkt kornişe asılandan mı bilemedim. Bir de çok karanlık olunca daha çok ağlar mı acaba diyorum. Gece falan emzirirken ağzını nasıl görüyorsun?canım dediğin gibi uyanık kalma süresine dikkat ediyorum. 2-2.15 gibi bişey bizim şu an. baya bi okudum. 5 adım belirleyin rutin için diyor. şöyle yapayım dedim:
1- altını değiştiriyorum
2- yatak odasına gidip camı açıp biraz hava alıyoruz 1 dk filan. sonra karartma perdeleri kapatıyorum,
3- sonra ninnilerin olduğu bi playlist açıyorum (spotify dan lullaby baby diye bi albüm var, baya sakinleştirici). 1 ninni boyunca odada sakin sakin yürüyoruz. o sırada 1-2 defa esnediğinden hazır olduğunu anlıyorum.
4- yataga yatırıyoruz biraz öpüp okşayıp uyku arkadaşını veriyorum (şimdilik sadece ağzına sokuyo. ama ilerde belki desteği ona devredebilirim diye yapıyorum). huysuzsa bu adımı kısa kesiyorum.
5- emziriyorum.
şimdi 3. uykusunda da 7. dakika uyuduama geç kaldım biraz havuç tattıracam diye, ilk 2-3 dk huysuzdu memede, diğer memeye alır almaz uyudu gibi bişey. bakalım ne kadar uyucak.
destekli uyuduğu için 40. dk direkt uyanıyor. hemen yeniden emziriyorum. uykuları böyle düzene girerse 4. adımı uzatıp belki emzirmeden uyutabilirimama şimdilik buna da şükür valla.
bi uyku danışmanı bu rutindeki emzirmeyi gitgide öne alın diyor, bakalım ilerde belki onu denerim. yada önce kucağa geçirip, sonra onu keserim. bilmiyorum hiç, bakacaz :)
ben onceki gece bi rutine baslayim dedim. yine 1 saatte uyudu tabihatta yatagına yatırmam her zamanki gibi 1.5 saat sürdü. ama aglamadi bu sefer memede ilginç bi şekilde. sonra dun sabah rutin mutin yapmadım, yine felaket. dun gece şu rutini bi daha yapayım dedim 10 dk da uyudu, ben şok. hiç de ağlamadı yine. bugün dedimki dur şu rutini sabahları da yapayım. 1. uykusuna tam 12 dkda daldı,40.dk uyandı sonra uyumadı. 2. uykusuna 10dkda daldı, 40dk uyandı, yine meme verdim 5. dk uyudu ve toplamda 2 saat uyumuş oldu inanamadım durmadan kamerayı kontrol ettim takıldı mı diye tesadüf mü bilmiyorum bakalım devam edecem rutine.
sen de mi bi başlasan. gerçi güneş kimseye benzemez ama
YunSev şu profili takip etsene bu kadını ben seviyorum. Benim kız sorunlu olsaydı bundan alacaktım ben danışmanlık
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kuzum vallahi ne yapacagimi sasirdim dun okadar agladiki bebek arabasini silmemistim esim sildirmedi yatir icine diye evin tüm halilarini mahvetti yikamaya verdik bugün asla susmuyor ne yapsam olmuyor bazen bende agliyorum yoruluyorum bide şimdi cimcikleme huyu başladi heryerim morAy cok zor gerçekten memede sallanarak uyumak istiyor zor bela.uyutuyorum bu sefer dediğin gb hemen uyaniyor hrrsey sil.bastan
Acaba yattığı şeklimi beğenmiyo hiç yan yatırıyomusun
Of aynı durumdayız. Her istediğini yapıyorum inatlaşmıyorum da. Sallıyorum, gezdiriyorum, beyaz gürültüsü biyerden, yanımda da yatırıyorum ama olmayınca olmuyor. Bi anlasam derdini. Oyuncaklarını bile görmek istemiypr yorgunluktan çığlık çığlığa artık kulaklarım algılamaz oldu beynim uğulduyor böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?