Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahha ya uykuya dalamiyor cildiriyor uyuttum.uyandi.memeye aldım tekrar uyandı
En son artık ugrasmicam uyumak istemiyor herhalde dedim ağlamalar çığlıklar burnu hep.akti ne istiyorshn sabir sabir
Acaba yattığı şeklimi beğenmiyo hiç yan yatırıyomusun

Ben sinirden ağlama derecesine geldim
Nefes alamıyorum ya bakmak mesele değil böyle bir ağlama yok yok yaaa
Memeyse meme ayaksa ayak uyuyamıyor
Uyuyamadikca ağlama krizleri ve susmuyor yok yok 5 dk ara ver
Çok yorgunum
Of aynı durumdayız. Her istediğini yapıyorum inatlaşmıyorum da. Sallıyorum, gezdiriyorum, beyaz gürültüsü biyerden, yanımda da yatırıyorum ama olmayınca olmuyor. Bi anlasam derdini. Oyuncaklarını bile görmek istemiypr yorgunluktan çığlık çığlığa artık kulaklarım algılamaz oldu beynim uğulduyor böyle olunca
Evet ya uyuyor ama bi anda 5 dk içinde çığrınarak uyanıyor ama Gözler kapalı. Valla ben tecrübesizlikten bakamıyorum çocuğa diyordum ama seni gördükçe diyorum ki sorun demek ki bende değil
Ay önümüz de kış düşündükçe fenalık geliyor bana da. Acilen bahar gelsin bebeler büyüsün parka atalım kendimizi. Evde yalnız çok zor gerçekten
Nasıl bir rutin yapıyorsun canım? Uyanık kalma süresine dilkat ettiğimde benim de daha iyi oluyor. Kendi keyfini beklersem 8 9 saat uyumuyor ve iyice deliriyor yorgunluktan

YunSev bana son zamanlarda şöyle bir düşünce geliyor içim sıkılıyor, “annesi olmama ve bu kadar sevmeme ve efor sarfetmeme rağmen bebeğim beni bu kadar yoruyorsa ben nasıl çalışmaya döneceğim. Kimse bakamaz ki bu durumda bu çocuğa” napcam bu düşünceyle ben?

Aaa hadi yaa,inan yara olacak artik

Insallah canim ya valla simdiden hayalini kuruyorum bide gecen seneki gibi denizlide kış olursa iyice yandık

canım dediğin gibi uyanık kalma süresine dikkat ediyorum. 2-2.15 gibi bişey bizim şu an. baya bi okudum. 5 adım belirleyin rutin için diyor. şöyle yapayım dedim:
1- altını değiştiriyorum
2- yatak odasına gidip camı açıp biraz hava alıyoruz 1 dk filan. sonra karartma perdeleri kapatıyorum,
3- sonra ninnilerin olduğu bi playlist açıyorum (spotify dan lullaby baby diye bi albüm var, baya sakinleştirici). 1 ninni boyunca odada sakin sakin yürüyoruz. o sırada 1-2 defa esnediğinden hazır olduğunu anlıyorum.
4- yataga yatırıyoruz biraz öpüp okşayıp uyku arkadaşını veriyorum (şimdilik sadece ağzına sokuyo . ama ilerde belki desteği ona devredebilirim diye yapıyorum). huysuzsa bu adımı kısa kesiyorum.
5- emziriyorum.

şimdi 3. uykusunda da 7. dakika uyudu ama geç kaldım biraz havuç tattıracam diye, ilk 2-3 dk huysuzdu memede, diğer memeye alır almaz uyudu gibi bişey. bakalım ne kadar uyucak.

destekli uyuduğu için 40. dk direkt uyanıyor. hemen yeniden emziriyorum. uykuları böyle düzene girerse 4. adımı uzatıp belki emzirmeden uyutabilirim ama şimdilik buna da şükür valla.
bi uyku danışmanı bu rutindeki emzirmeyi gitgide öne alın diyor, bakalım ilerde belki onu denerim. yada önce kucağa geçirip, sonra onu keserim. bilmiyorum hiç, bakacaz :)

Oyyy destan gibi yazdunnn

Ay cok zor gerçekten memede sallanarak uyumak istiyor zor bela.uyutuyorum bu sefer dediğin gb hemen uyaniyor hrrsey sil.bastan

Çok sağolasın canımm çok güzel anlatmışsın. Ben şimdilik sadece saatleri düzenlemeye çalışıyorum ama malesef hamakta sallanıyor öyle uyuyor. Dediğin gibi başka rutinler de ekleyeyim ben de. Karartma perdesi ben de almak istiyorum ama vantuzlulardan mı alsam direkt kornişe asılandan mı bilemedim. Bir de çok karanlık olunca daha çok ağlar mı acaba diyorum. Gece falan emzirirken ağzını nasıl görüyorsun?

Gece uykusunda rutin yapıyorum gözler kapalı memede durmak.istiyor bazen 1 saat bazen 3 saat
Ayaklarına.kadar masaj yapıyorum hanımın
Bide aydınlıkta.asla.uyumaz

Ay cok zor gerçekten memede sallanarak uyumak istiyor zor bela.uyutuyorum bu sefer dediğin gb hemen uyaniyor hrrsey sil.bastan
Kuzum vallahi ne yapacagimi sasirdim dun okadar agladiki bebek arabasini silmemistim esim sildirmedi yatir icine diye evin tüm halilarini mahvetti yikamaya verdik bugün asla susmuyor ne yapsam olmuyor bazen bende agliyorum yoruluyorum bide şimdi cimcikleme huyu başladi heryerim mor resmen dayak yiyoruz bu sıpadan

Senin bebeyle.benim.bebe aynılar canim

Tecrübe ileilhili değil çocuğundan
Yaktı bu veletler bizi.
Bazen o bitmeyen ağlamalar beni inanılmaz yoruyor hele canim sıkkın ise
Modum düşük ve idare edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…