Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Kuzum soyle soylim bende aynı düşünceyi bir arkadaşımla paylaştım
Dediki sana yaptığını.bakiciya yapamayacak
Bakıcı.seninngb toleranslı.olmayacak
En basiti bende.ayakta çığlık çığlığa eşimde 5.dk.sonra susuyor

Off her türlü ağlıyor. Yavrum yaa niye böyle yapıyorsun

Bende diyorum kuzu neden böle yapıyorsun
Sürekli dedigini bağırarak.yaptirmaya çalışıyor
Oyun halisinda bir yandan oynuyor bir.yandsn bağırıyor
Annem geldi beni görmeye çamaşırları atim.dedim.beni görememiş ses.yok anne burds.yavrum.dedi gösterdi.beni.bi.heyecan yapıyor
Bendeyken anneme gitmiyor annmdeyken Bana geliyor
Artik uzanmalar başladı

Oy oy insan panik oluyor dimi
Bende bugün ağladım..vallahi sinirden
Birazda kızdım ne istiyorsun Güneş.diye.hemendeuzuldm minnacık nasıl anlatsın
Suannkucakta memede.uyuyor ayağıma.aldigim.an çığlık
Benimkide.cenemi.isiriuor sipamya

Kiz 3 ay sonra rahat edersin diyenler vardi tamamen yalanmış ilk 3 ayı òzledim

Oyyy destan gibi yazdunnn
bi dondum baktim da hakkaten neyazmisim
ben direkt fon perde gibi aldim. gece kapatmiyorum, gunduz sadece. yanlardan isik girdiginden zifiri karanlik olmuyor. gece gece lambasi acik yapiyorum rutini, uyuyunca kapatiyorum. emzirirken acmiyrum ama.
bu arada 3. uykuda surekli uyandi hemen uyudu ama meme istiyohep. yine de buna da sukur dun iki saat tekmelemisti uyumamak icin

Ah güneş ah sana çok bağımlı yaaa

yaa süper canım hangi tarihler belli mi
Okullar kapanınca seminer durumuna göre gelcem inşallah bebişler de büyür o zamana
Arkadaşla dün konuştum ben de bunu. 9aya kadar hep emerek uyumuş bebeği sonra işe başlayınca bakıcıya bırakmış. Sadece bir gün direnmiş hiç uyumamış ikinci gününde bakıcının düzenine alıştı dedi

Aynen canım alisacaklar
Oğlumu bıraktığımda bakicisinsa ağlıyordu beraber 1 hafta geçirdik ama yinede başlarda zorlandı
Sende alıştırma yap bir hafta fln canim

Sana bisey diyeyim mi seninki buyuk bi atak yaşiyo..ya ayrilik korkusu ya da damaklari cok kaşiniyo..bide gaz sancisi olabilir ileri boyutta

Ya canım ayrılık korkusu olabilir çünkü inanılmaz bana düşkün odada beni göremeyince baskalarida olsa babasi abisi beni arıyor
Bir yandanda disden şüpheliyim eli çok fazla damaklarında ve sueekli az az cıvık kaka yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…