Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen canım alisacaklar
Oğlumu bıraktığımda bakicisinsa ağlıyordu beraber 1 hafta geçirdik ama yinede başlarda zorlandı
Sende alıştırma yap bir hafta fln canim
Annem gelecek ilk bıraktığımda bakıcı ablayla birlikte bakacaklar iki üç hafta. Öncesinde de ben kısa kısa denerim diyorum aynen bakacak ablayla. Bol kolaylık inşallah hepimize

Canim dişse anlarsin alt damaklarina bi bak ışıkla şişmiş mi..gaz sancisi yaşiyo olabilir mi acaba yaa cok gaz çikariyo mu bazen ust uste?

Kizlar şu uyku ilaçlarını millet bebelerine nasil veriyor anlamadim ya hep karsima cikiyor orda burda goruyorum sinir oluyorum ben gaz damlasini bile vermeye korkuyordum insanlar cok rahat ya

Ben sinirden ağlama derecesine geldim
Nefes alamıyorum ya bakmak mesele değil böyle bir ağlama yok yok yaaa
Memeyse meme ayaksa ayak uyuyamıyor
Uyuyamadikca ağlama krizleri ve susmuyor yok yok 5 dk ara ver
Çok yorgunum
Bende bugün saldım düzen müzen bırakmadım ne zaman isterse uyudu ne zaman iaterse kalktı daha yeni gece uykusuna geçiyor verme meme gezdir kucağıbda yorulsun iyice ver emziğe zorla kuzu ben veriyorum o atıyor ama sonunda alıp uyuyor her türlü ağlıyor güneş zaten kap gel azcık seveyim sen benimkini uyutursun ben seninkini yada çok stres olduğunda çıkar dışarı markete yada dış kapıya kadar 2nizde soluklanın

Kocam arkadaşlarıyla buluşacak
Annem gelecek ilk bıraktığımda bakıcı ablayla birlikte bakacaklar iki üç hafta. Öncesinde de ben kısa kısa denerim diyorum aynen bakacak ablayla. Bol kolaylık inşallah hepimize

Amin kuzum İlk 2 hafta zorlanicaz bakim

Ay kuzum cok sagol
Iyi yapmışsın arada yap ne olacak
Bizimkide gece uykusuna 8 de geçti sonuç uyandı emziriyorum
Valla balkona fln çıkarıyorum aksam çıkardım babasını abisini gördü normalde sevinirdi tepki vermedi sonradan uykusu açıldı güldü
7 buçuk gb mizmizlandi bende
Alt üst değişime huzur verici ninniler masajlar fln hazırladım hanımı
Sonuç simdi memede oglanda gelmiş uyutma anne uyansın diyor
Koca arkadaşlarıyla aylik görüşmesinde kiz büyüsün bende bi nefes almaya çıkcam

Sürekli emiyor ya kuzu ondan gazı olabilir emzirme aralarını açınca rahatlar oyalayanilirsen oyala bizim reflünün nedenide öyle sürekli beslenme ağrı oldukça memeye yapışıyor emdikçe daha çok ağrı oluyor kısır döngü uyuyamıyor keyifli duramıyor ben bugün markete götürdüm sonra arkadaşa geçtik çok ses olmasına rağmen uyudu evde meme ister ağlar mık demedi

Ahhh keşke yakın olsak valla oyalanırdık bende zorla insan çağırıyorum gezmek insan görmek istiyor

Ayyy kaç valla arada sağ sür bırak denemeleri yap ödüllendir kendini

Kızlar sizin bebeler erkenci biz gece uykusuna 12de yatiyoruz sabah 6da ayaktayiz benim oğlan gece kuşu ne yPtiysam erken yatmaya alistirmadim saat 19 gibi 20 25 dk uyuyo enerji depoluyo sonra veryansın

Kizlar bizim kakada kan oldugu icin dr kan ilacinı hemen baslamamisti azönce yazıştık onuda daniştim sidefere basla dedi kullanan varmi aranizda icerigi hakkinda bilgim yok ocean bizde kabızlık yaptigi icin ( dvit) onu önermedi

Yaaa gerçekten mi ben çok eski gitmiştim her şeyler vardı o zamanlar tabi bebeklerle ilgili şeylerle ilgili olmadığımdan dikkatimi çekmemiş

Meme bağimlilarinin analari burda mi, meme işi 2 yil degilde 6 ayda bitseymiş ne iyi olurdu..biraz uyurduk dinlenirdik
Nerdeeee naptım.neettim sabah erken kaldırsamda benim sipa kızım 11 i zorla duruyo akşam saat 7bucukta beri ayaktaydı cok huysuzdu anca uyudu napti ne etti 11 de uyudu gene

Nerdeeee naptım.neettim sabah erken kaldırsamda benim sipa kızım 11 i zorla duruyo akşam saat 7bucukta beri ayaktaydı cok huysuzdu anca uyudu napti ne etti 11 de uyudu gene
Hic zorlama bence bu aralar .hepsi bi tuhaf.hatta ilk dişini cikarsin alişsin,gaz sancilari bitsin ondan sonra denersin.kiz uyusunda kacta uyursa uyusun,yeterki en azindan 5 saat kesintisiz uyusun

Hic zorlama bence bu aralar .hepsi bi tuhaf.hatta ilk dişini cikarsin alişsin,gaz sancilari bitsin ondan sonra denersin.kiz uyusunda kacta uyursa uyusun,yeterki en azindan 5 saat kesintisiz uyusun
Evett canoo bende saldım cidden yoksa zorla oldumu dahada hırçınlaşıyo bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…