Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bundan sonra sana soracam ben araştır iyice ben araştırmaktan yoruldum internetogrofi ol

Merhabalar :) ben Ağustos annesiyim de bebişleriniz büyük olduğu için bir şey soracağım sizlere. Uyku eğitimi (danışmanla) veren ya da düşünen var mı acaba?

Merhabalar :) ben Ağustos annesiyim de bebişleriniz büyük olduğu için bir şey soracağım sizlere. Uyku eğitimi (danışmanla) veren ya da düşünen var mı acaba?
Canim naparsan yap bu bebelerr canı nasıl istiyorsa öyle uyur kalkarr benimki erken kalkıyo ama son gece uykusu 11 12 oluyo hiçbir işe yaramayy

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Doğru tabi ama yakın bir arkadaşım kendi bebesine verdi o da hep destekle uyutuyordu hatta desteğin kitabını yazdılar işe yaradı gerçekten hem de hastalık ve diş dönemini de atlattılar gayet rahat. Ben de size sormak istedim. Uyku saatlerimiz düzenli çok şükür de sadece destek kesme kısmını tam yapamadım.
Canim naparsan yap bu bebelerr canı nasıl istiyorsa öyle uyur kalkarr benimki erken kalkıyo ama son gece uykusu 11 12 oluyo hiçbir işe yaramayy

Reactions: Jou
Her bebekk farklı canım sende arkadaşın gibi yap bakalim belki olurr ben denedim burdaki haapyyy dediğiyle ama yok 11 de uyucam diyo aksam 1 saat uyuyo tekrar 11 i bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…