Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evett biz nasıl ışık açarsa uykumuz kaçar onlarda öyle

Alisma sureci gecti onu ben hep gurultulu ortamda uyutmaya calistim ama uyumadi

Aynen canım bende çok denedim ama uyumuyor uyumayınca da çözüm uyutmaya yönelik evde annemler var kalabalık hayatta uyumaz sessiz ve los ortamda ancak uyuyor

Kizlar ya o benim enn büyük sorunum alt gobegim resmen 5 aylık hamile gibi duruyor sezeryan sonrası dikislerim patladigi icin korse takamadim kaldi göbek varmi onerisi olan ?

Bence bunun sezeryanla alakası yok ilk doğum normaldi ondada göbek kalmıştı kuzu
İlk hamilelikte cok kilo aldım ve inanılmaz ödem vardi 3 yıl boyunca o kiloyu veremedim simdi daha iyiyim harbi nasıl gitmek bu göbek

Hadi ya ne biliyim kuzum insanlar sezeryan göbegi diyo ya ondan bende oyle dusundum haklisin sanirim bende 30 kg aldim

Bebelerin uyutup tekrar kucağına alanlar var mı dunki gb yapmicam uyumazsa cikarcam odadan stres oluyorum

Uyutup tekrar kucağına alan derken 6dan beri ben uyutmaya çalışıyorum gözü kapalı uyumaya çalışıyor ama zorlanıyor gibiydi sürekli dönüp durdu

Bebelerin uyutup tekrar kucağına alanlar var mı dunki gb yapmicam uyumazsa cikarcam odadan stres oluyorum
Bizimki 8:00 8:30 arası kestirdi full enerji. Şimdi memede uyuyor, birazdan hamağa geçircem. Böyle böyle dün 1:00de uyudu gece, bakalım gece uzun eşime yarın mesai koymuşlar 1 gün tatilim kaldı teşekkürler patrona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…