• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ocean marka iyidir ben çocuklarımda hep bunun d vitaminini kullandım katkısız olduğunu söylüyolar ama anlamadığım demir eksikliğine neden d vitamini vermesi 🙈 güneş d vitamini için lazım demir eksikliğinde bı etkisi olmaz zaten
Canım ben yanlış yazmışım d vitamini eksikliği diyecektim🙇‍♀️🙇‍♀️

Jou Jou siz nasıl bu kadar turşu yiyorsunuz benim canım ne tatlı nede turşu istemiyor :olamaz: her gün yeşil elma ve mandalina yiyorum walla
Tatlı istemiyor mesela şekerle hiç aramm yok ama gebelikte şekerim çıkmış ne yazıkkii 🤦‍♀️ tursu hep istmeiyor dün biri dedi dedi turşu kalktım yedimm hahahah iyide oldu 🤣 ama sonra neoldu midem bulandıı 😁

File neresi acaba ben tepe tarafıı na yakın biyerde sitede oturuyorum kuzum ocean bende kullanıyorum bak bana bunu verdi
Sen baya baya bilmiyorsun buraları biz geleli 6 sene falan oldu E bebek falan var hani starbucks açıldı hatta orada🥰bigün eşin müsait olunca git file markete çok güzel ürünler var ben alışverişimi ordan yapıyorum genelde.. tam ters istikamette oturuyormuşum bak işte kısmet .. bir sonraki kontrole 1 ay sonra çağırdı bu doktor ama gitmeyi düşünmüyorum 3 hafta sonra Levent beye gideceğim inşallah bi aksilik olmazsa

• Muhteşem
Reactions: Jou
Sen baya baya bilmiyorsun buraları biz geleli 6 sene falan oldu E bebek falan var hani starbucks açıldı hatta orada🥰bigün eşin müsait olunca git file markete çok güzel ürünler var ben alışverişimi ordan yapıyorum genelde.. tam ters istikamette oturuyormuşum bak işte kısmet .. bir sonraki kontrole 1 ay sonra çağırdı bu doktor ama gitmeyi düşünmüyorum 3 hafta sonra Levent beye gideceğim inşallah bi aksilik olmazsa
E bebek flaan yerler biliyorum iyice kazıdılar orayı yaa sen çarşı taraflarısın o zaman çarşıda ynei yerler oluyor 😍 ben çok nadir gelirim çarşıya benim geleli 4 sene oldu sen benden eskisin 😁 aynı zamanda görüncez o zamann 😍😍😍😍 belki bigün görüşmek nasip olur hiç arkadaşımda yok burda 💜

🧿🧿 maşallah ne güzel gözüküyor sağlıcakla büyüsünler inşallah kaç haftalık oldun canım

🧡🧡🧡

11+0 dı normalde 11+4 dedi boyunu ölçüp ama ben yine 11+0 gibi düşünürüm ✌️😇 şimdi ileride ama sonra geri de kalabilir

dün akşam da iğnelerim bitti onun için anasıyla birlikte dans ediyo💃

ahahaa biz dedik🙋‍♀️ turşu canavarları😂
Benim canım da böyle acılı ekşili turşulu şeyler çekiyor deli gibi. Ama midem deli gibi yanıyor yemedigim halde yesem herhalde delinecek 😅
Bulantım çok olmuyor ama bu yanmalar mahvetti beni 😌🤭

Günaydın🖖

ben çıktım randevudan, o kadar büyümüş ki şok oldum

4,5 cm olmuş tontişko🧡

fotosunu ekledim ama keşke buraya video eklenebilseydi de görseydiniz rapçiler gibi dans ediyodu😂
yaaa nasıl güzellll Maşallah nazar değmesin boncuğa :KK200::anneadayı:
Bende dün çok yedim kuzum ama rahatsız etti beni yine yerim ama daha dikkatli az yerim. Bende çok severim kizartmayi kızartılan her şeye bayılıyorum 😍
valla kuzu kendimi bir tek bunda frenleyemiyorum hahahah
ahahaa biz dedik🙋‍♀️ turşu canavarları😂
Benim canım da böyle acılı ekşili turşulu şeyler çekiyor deli gibi. Ama midem deli gibi yanıyor yemedigim halde yesem herhalde delinecek 😅
Bulantım çok olmuyor ama bu yanmalar mahvetti beni 😌🤭
Sayenizde kalktım turşu yiyorum kızlar teşekkürler😂😂😂
kızlaaar çok fenasınız. ben iş yerinde turşuyu nereden bulucam şimdi :) benim canım 0 tatlı çekiyor. ama bu hamile kalmadan öncede böyleydi. hep böyle acıcı ve ekşiciydim.
şimdi turşu olsa da yesem. akşam eve gider gitmek kavanoza gömülcem hkasdhkadljasşl

yaaa nasıl güzellll Maşallah nazar değmesin boncuğa :KK200::anneadayı:

valla kuzu kendimi bir tek bunda frenleyemiyorum hahahah

kızlaaar çok fenasınız. ben iş yerinde turşuyu nereden bulucam şimdi :) benim canım 0 tatlı çekiyor. ama bu hamile kalmadan öncede böyleydi. hep böyle acıcı ve ekşiciydim.
şimdi turşu olsa da yesem. akşam eve gider gitmek kavanoza gömülcem hkasdhkadljasşl
Ah canım elimde olsa da turşu kavanozları yollasam helal et hakkını😍 tabi yer yemez mide yanmasını göze alıyorsan ye 😂😂 anında midem yanmaya başladı 😂

Kızlar sizlere bir şey soracağım bugün 8.haftama girdim gittikçe artması gereken mide bulantıları yok oldu bende, 2 gün önce berbat durumdaydım hatta çıkarmaktan çok kötü olmuştum ama şuan yok sabahları bazen gelip gidiyor sizde nasıldı durumlar sizce bu normal mi 😊

Kızlar sizlere bir şey soracağım bugün 8.haftama girdim gittikçe artması gereken mide bulantıları yok oldu bende, 2 gün önce berbat durumdaydım hatta çıkarmaktan çok kötü olmuştum ama şuan yok sabahları bazen gelip gidiyor sizde nasıldı durumlar sizce bu normal mi 😊

ahaha bu ben😂

apar topar doktora gitmiştim ama herşey yolundaymış, sonra zaten 1-2 güne fazla fazla geri döndü bulantılar😂 ama yine de için rahat etsin diyosan bi git sen de 🧡

Back
X