- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #8.381
her gün yeşil elma ve mandalina yiyorum wallaAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her gün yeşil elma ve mandalina yiyorum wallaKız bu büyümüş bayabana erkek gibi geldi sankii
Canım ben yanlış yazmışım d vitamini eksikliği diyecektimOcean marka iyidir ben çocuklarımda hep bunun d vitaminini kullandım katkısız olduğunu söylüyolar ama anlamadığım demir eksikliğine neden d vitamini vermesigüneş d vitamini için lazım demir eksikliğinde bı etkisi olmaz zaten
Tatlı istemiyor mesela şekerle hiç aramm yok ama gebelikte şekerim çıkmış ne yazıkkiiJou siz nasıl bu kadar turşu yiyorsunuz benim canım ne tatlı nede turşu istemiyor
her gün yeşil elma ve mandalina yiyorum walla
Günaydın
ben çıktım randevudan, o kadar büyümüş ki şok oldum
4,5 cm olmuş tontişko
fotosunu ekledim ama keşke buraya video eklenebilseydi de görseydiniz rapçiler gibi dans ediyodu![]()
Sen baya baya bilmiyorsun buraları biz geleli 6 sene falan oldu E bebek falan var hani starbucks açıldı hatta oradaFile neresi acaba ben tepe tarafıı na yakın biyerde sitede oturuyorum kuzum ocean bende kullanıyorum bak bana bunu verdi
E bebek flaan yerler biliyorum iyice kazıdılar orayı yaa sen çarşı taraflarısın o zaman çarşıda ynei yerler oluyorSen baya baya bilmiyorsun buraları biz geleli 6 sene falan oldu E bebek falan var hani starbucks açıldı hatta oradabigün eşin müsait olunca git file markete çok güzel ürünler var ben alışverişimi ordan yapıyorum genelde.. tam ters istikamette oturuyormuşum bak işte kısmet .. bir sonraki kontrole 1 ay sonra çağırdı bu doktor ama gitmeyi düşünmüyorum 3 hafta sonra Levent beye gideceğim inşallah bi aksilik olmazsa
Tatlı istemiyor mesela şekerle hiç aramm yok ama gebelikte şekerim çıkmış ne yazıkkiitursu hep istmeiyor dün biri dedi dedi turşu kalktım yedimm hahahah iyide oldu
ama sonra neoldu midem bulandıı
![]()
maşallah ne güzel gözüküyor sağlıcakla büyüsünler inşallah kaç haftalık oldun canım
Benim canım da böyle acılı ekşili turşulu şeyler çekiyor deli gibi. Ama midem deli gibi yanıyor yemedigim halde yesem herhalde delinecekahahaa biz dedikturşu canavarları
![]()
Sayenizde kalktım turşu yiyorum kızlar teşekkürlerahahaa biz dedikturşu canavarları
![]()
yaaa nasıl güzellll Maşallah nazar değmesin boncuğaGünaydın
ben çıktım randevudan, o kadar büyümüş ki şok oldum
4,5 cm olmuş tontişko
fotosunu ekledim ama keşke buraya video eklenebilseydi de görseydiniz rapçiler gibi dans ediyodu![]()
valla kuzu kendimi bir tek bunda frenleyemiyorum hahahahBende dün çok yedim kuzum ama rahatsız etti beni yine yerim ama daha dikkatli az yerim. Bende çok severim kizartmayi kızartılan her şeye bayılıyorum![]()
ahahaa biz dedikturşu canavarları
![]()
Benim canım da böyle acılı ekşili turşulu şeyler çekiyor deli gibi. Ama midem deli gibi yanıyor yemedigim halde yesem herhalde delinecek
Bulantım çok olmuyor ama bu yanmalar mahvetti beni![]()
kızlaaar çok fenasınız. ben iş yerinde turşuyu nereden bulucam şimdi :) benim canım 0 tatlı çekiyor. ama bu hamile kalmadan öncede böyleydi. hep böyle acıcı ve ekşiciydim.Sayenizde kalktım turşu yiyorum kızlar teşekkürler![]()
Ah canım elimde olsa da turşu kavanozları yollasam helal et hakkınıyaaa nasıl güzellll Maşallah nazar değmesin boncuğa
valla kuzu kendimi bir tek bunda frenleyemiyorum hahahah
kızlaaar çok fenasınız. ben iş yerinde turşuyu nereden bulucam şimdi :) benim canım 0 tatlı çekiyor. ama bu hamile kalmadan öncede böyleydi. hep böyle acıcı ve ekşiciydim.
şimdi turşu olsa da yesem. akşam eve gider gitmek kavanoza gömülcem hkasdhkadljasşl
helal olsun canım ne demek :) olsun ya üzerine süt içince mide yanması kalmıyor. yani ben de etkili bence siz de deneyin :)Ah canım elimde olsa da turşu kavanozları yollasam helal et hakkınıtabi yer yemez mide yanmasını göze alıyorsan ye
anında midem yanmaya başladı
![]()
Aaa evet haklısın, ama evde süt yokhelal olsun canım ne demek :) olsun ya üzerine süt içince mide yanması kalmıyor. yani ben de etkili bence siz de deneyin :)
oy olsun kuzum getirmiş kadar oldunuz. eve gidince koca bir kavanoz beni bekliyor hahahahah
Kızlar sizlere bir şey soracağım bugün 8.haftama girdim gittikçe artması gereken mide bulantıları yok oldu bende, 2 gün önce berbat durumdaydım hatta çıkarmaktan çok kötü olmuştum ama şuan yok sabahları bazen gelip gidiyor sizde nasıldı durumlar sizce bu normal mi![]()