Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Harikasın büyük sabır lazım

Ya canim destek vererek adim attiriyordum ya bide kucagimda ayaklariyla cok duruyor acaba ondanmi die dusundum

Çok tatlısın ya afaghaajaj ama çocuğu rahat bırak kuzumm bak en sonunda dile gelecek minnok

Kizz yok 7 de uyudu 8bucukta uyandı bukadar saat 11 i bekliyoruz ya allahh bismillahhh

11mi abovv kız o saate kadar ben bile durmuyorum. Işığı kapatıp ninni falan açsan öyle takılsan uyur mu acaba sonra sen uyuyakalıyormuşssun

Reactions: Jou
Haklısın joummm yolla gelsin varsa bilmem gereken başka aydınlat beni 2 kilo verip 4 kilo almayayım

Eğitici olduğu için mi önerdi. Anam bizim doktor da tırt be hiç bişi önermiyor
Evet kuzum gelişimi desteklediği için önerdi Oyun halısı, cırtcırtlı hışırtılı hikaye kitapları, doku. hisset gibi kitaplar varmış birde.. illa kitap almana gerek yok kendin de başka yüzeylere dokundurabilirsin demişti.

Her üründe git gide pahalanıyor. Bebekten de doğru dürüst bakamadım ne var ne yok diye sadece aylar önce aldığım bir kaşık var weebaby mi neydi emin değilim tabak bardak termos, önlük alsam heralde ilk başta yeterli

Yaa güzel yerde okumuşsun bende tarlanın içinde bi ünide okudum işte

Aa demek bu dikkat çekme numaraları vay bıcırlar ya. Öksürünce ay ne oldu diyorum gülüyor hoşuna gidiyor
Tabi nasıl hoşlarına gidiyor bebişlerin bir kere dikkatimizi çekince artık o yolları deniyorlar tabi çığlıklar vs de var
Gerçekten çok güzeldi Rize Derepazarında yıllar önce oturmuştuk o zamanlardan çok severim o yüzden tercih etmiştim çay kesim zamanı miss gibi çay kokusu beni benden alıyor Çok özledim

Ay Adanalıydın dimi kuzum, Adana’da da yaşadım Kozan ve Aladağ da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…