Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rize de üniversite okudum 2009-2013 yılları arasında o yüzden trabzonada çok gidip geldim.

Yaa güzel yerde okumuşsun bende tarlanın içinde bi ünide okudum işte
Benim sıpada 1 haftadır öğrenmiş yapıyor dikkat çekmek için

Aa demek bu dikkat çekme numaraları vay bıcırlar ya. Öksürünce ay ne oldu diyorum gülüyor hoşuna gidiyor

Oyy kuzum kıyamam ne korkmuştur sarılsaydın sıkı sıkı minnoka. Ben istesem de yan yatmıyor yaw yatırıyorum tekrar sırt üstü yatıyor.
Benimki yan yatmayı daha çok seviyo sırtada uyanıyo hep öyle ettim sıkı sıkı sarıldım minnokaa

Buara uzanarak emip uyumak istiyo hep kucagimda emziriyorum 1 2 cekiyo kalkıyo

Soğan sarımsak henüz tatmadı ya sıkıntı olmaz demi
Bebek için yapıyorsan atma istersen ama onların çok alerjen olduğunu duymadım. Zaten vitamini geçsin amaç. Sonra süzüyorsun fln kalmıyo onlar . Ama içine sinmezse atma onları . Kendinize yaptığına atarsın ama bol vitamin dehşet bişe oluyo .

Ahahshdh yaaa Merve ablanın msj geldi aklıma. Çocuğu bi sal diye
vallahi o usandi benden sizide usandirdim dimi ya ama napiyim sanki biyerde hata yapiyormusum gibi geliyor diger bebeleri gorunce

Ay Allah affetsin bu tatlı patates bi acayip çok tatlı ilk kez baktım tadına bi garip geldi patatesten soğutur insanı hiç böyle hayal etmemiştim neyseki önemli olan kızın yemesi
Kız ben seviyorum tatlı patatesi çiğ tadına baksana böyle bir değişik kıtır kıtır şuan yemediğimden tam tarif edemiyorum ama bir şeye çok benziyor. Ben biraz baharat ve zeytinyağı ile fırına atıp yiyordum aralarda

Soğan sarımsak henüz tatmadı ya sıkıntı olmaz demi

Ben minik bir sarımsak kullandım çorbada ama soğan kullanmadım daha. Sende minik minik çorbalara koyabilirsin bence.
Benimki yan yatmayı daha çok seviyo sırtada uyanıyo hep öyle ettim sıkı sıkı sarıldım minnokaa

Buara uzanarak emip uyumak istiyo hep kucagimda emziriyorum 1 2 cekiyo kalkıyo
Uzanarak emzirmeyi çok seviyordum ben ya çok güzel oluyor
Tarlanın içinde ne üni si kız nerde okudun ki

Çukurova üniversitesi ceyhandaydı okul :)

Heee kızzz güzel uyuyo sallanmak bile istemiyo kıyameti koparıyoo uzanarak uyucak illa

Heee kızzz güzel uyuyo sallanmak bile istemiyo kıyameti koparıyoo uzanarak uyucak illa

Ne güzel alışıyor bu sayede kendi kendine uyumaya . Ben artık yatacağı zaman yatağına yatırıyorum elini tutuyorum uyuyo hemen tipini yediimmn

Ne güzel alışıyor bu sayede kendi kendine uyumaya . Ben artık yatacağı zaman yatağına yatırıyorum elini tutuyorum uyuyo hemen tipini yediimmn
Ooyyyy yaa ciddimisinnnn
Ben öyle denemeye calıştım pışpış ediyorum falan yok illa emcek uyucak yatağina koycam öyle istiyo buara eline dokunsam oynar elimle

Kuzu ben buraya giremiyorum ya çocuktan sonra ev işi yemek di derken vakit öyle bi geçiyoki sen napıyosun bakalım
Doğrudur kız valla zor iş annelik hanımlık kadın olmak zor Şu birkaç zamandır bende elime alıyorum mesaj atıcam hop bebe durmuyor hadi bakalım emzir hafi bakalım gezmeye çıkar o bu şu derken anaaa kaç gün geçmiş Bugün bile kaç kere girmeye yeltendim sayfalar birikmiş okumaya çalışıyorum çat pat Ay ben birde haftaya gibi işe başlıyorum

Kız nasıl bi hata yapabilirsin de bu bebenin ayaklar kıvrımlı olabilir

Ozamaaan hiç göremezuk senii

Ben kıza da her yemeğine çorbasına sarımsak katmak istiyorum. O zaman 3 gün kuralı ile yine soğan sarımsak veriyim sonra kemik suyunu yapıyım

Ooyyyy yaa ciddimisinnnn
Ben öyle denemeye calıştım pışpış ediyorum falan yok illa emcek uyucak yatağina koycam öyle istiyo buara eline dokunsam oynar elimle

Emzirme döneminde bende yapamıyordum ki. Şimdi emmiyor ya daha kolay oldu. Ama çok uğraştım. İlk başlarda kucağıma aldım hafiften uyku moduna geçince hemen yatağına yatırıp yanında uzanıp elini tuttum. Uyumadı yerinde durmadı ağladı. Ninniler söyledim. Elimle oynadı ilk başlarda hatta tutup emmeye çalıştı yada emziğini alıp oynamaya çalıştı ama başardım

Ay ne bilem pişmişini sevmedim çok tatlı geldi

Bu ara çorba yapmıyorum tek tadım yapıyordum. Çorbalara başlıycam onda atarım her yemeğine atmak istiyorum sarımsak şifa ya

Bu ara çorba yapmıyorum tek tadım yapıyordum. Çorbalara başlıycam onda atarım her yemeğine atmak istiyorum sarımsak şifa ya
Aynen kuzum şifa bol bol yesin minikler :)
Eneeee kız yine mi amannn yaaa Böyle bir şey görmedim duymadım

Sorma dream çok şansızım bu konuda şimdi kutuladım iade için bekliyorum. E bebek sitesinden almıştım. Bu sefer pierre cardinin kendi sitesinden alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…