Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ay Adanalıydın dimi kuzum, Adana’da da yaşadım Kozan ve Aladağ da

Bulunduğum her yerde yaşamışsın Yalnız birde karşılaşsaydık tam olurdu

Canim rotaya erken yakalanmasin diye bazi doktorlar 2 de felan baslatiyo sanirim.cunku minicik bebeklerde yakalaniyo,cok yaygin bişey bu rota.5 yaşina kadar butun cocuklar karşilasiyo
Evet kuzum biliyorum benim merak ettiğim 2 doz ya da 3 doz neye göre seçiliyor. Çünkü 2 doz olanda 2. Ayda başlayabiliyor. İkisinde de farklı bir şey yok diye biliyorum.

Kizz yok 7 de uyudu 8bucukta uyandı bukadar saat 11 i bekliyoruz ya allahh bismillahhh

Benim kizcem dun geceden beri doğru düzgün uyuyamadı o yüzden 8 buçukta uyuyakaldı simdi emziriyorum hanımı doktora gittik geldik boğaz ciğer temiz grip olmuş dedi
Surekli emzir dedi oyoy

Benim kizcem dun geceden beri doğru düzgün uyuyamadı o yüzden 8 buçukta uyuyakaldı simdi emziriyorum hanımı doktora gittik geldik boğaz ciğer temiz grip olmuş dedi
Surekli emzir dedi oyoy
Çok geçmiş olsun kuzum salgın varmış bu ara baya dün ebe geçen hafta da doktor söyledi

Kızlaaaaar dişimiz çıkmış geçen hafif siyahlık var yarılıyor gibi demiştim ya göstermiyor elime çay kaşığı aldım çıt çıt etti

Ayyy yerim Ahsen hanım ilk dis çıkaran bebemiz mi oldu Belisin çıkmıştı herhalde
Ay bende güneşin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum sizde oldumu huysuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…