Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de dudukluye koyuyorum kaynama sesini duyar duymaz kapatiyorum.sonra dudukluye normal tencere kapaği kapatip en kisik ateste 12 saat pisiriyorum.

Ben buna benzer aldım bide kollusunu aldım çok memnunum

Soğan sarımsak henüz tatmadı ya sıkıntı olmaz demi

Offf ya ben sadece yoğurt makinesi ve fp köpeği azda bez aldım sen neler aldın ek gıda için ne alıcam bilemedim
Valla ben biraz bilinçsizce almış olabilirim oioi den vakumlu tabak seti, silikon su bardağı ve silikon önlük aldım. Chicconun silikon mama kaşığını ve aventin alıştırma bardağını aldım. Bir de skip hop termos aldım. Fp nin de birkaç tane oyuncağını aldım. Yogurt makinesi almadım cunku bizim hali hazırda henüz geçmemiş süt alerjimiz var Cok kilo aldım ben doğumdan sonra kendime hic bir şey almıyorum. O nedenle biraz hunharca gereksiz harcama yapmış olabilirim

Kizlar ya bisi dicem ama gülmeyin pinpirikliğim üstümde yine benim oglanin ayaklari dümdüz olmadi hala ice dogru kıvrımlı duruyorlar nezaman dümdüz olur bunlar cevremizdeki bebiklerinkiler dumduz acaba biyerde hatami yapiyorum ya ben

Ahahshdh yaaa Merve ablanın msj geldi aklıma. Çocuğu bi sal diye

Oyy kuzum kıyamam ne korkmuştur sarılsaydın sıkı sıkı minnoka. Ben istesem de yan yatmıyor yaw yatırıyorum tekrar sırt üstü yatıyor.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…