Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende öyleyim yaaa bebek uyuduğu an hemen ne yapabilirim derdine düşünüyorum ama bazen kolum kalkmadığında sadece oturuyorum

Ben kıza da her yemeğine çorbasına sarımsak katmak istiyorum. O zaman 3 gün kuralı ile yine soğan sarımsak veriyim sonra kemik suyunu yapıyım
Aynen çok mantıklı kuzum . Antibiyotik deposu onlar ya. Bn mesela pırasa çok veriyorum eline hem dişini kalıyo hem de gidiyo ağzına sonuçta tadı. Koymuyo fln bi de baya iyi diş kaşıyıcı

Ayyyyy hayırlı uğurlu olsunnnn
Teşekkür ederiz darısı size
Tek alt dişlerle cok tatliş oluyolar :) diş hediği yapacak misin
Evet yaaa çok severim ben minnak minnak. Bizim gelinlerin teyzemlerin olduğu grup var hemen yazdım hedik yapın kızıma diye taşınınca yapayım diyorum
Oo süper içiyor mu öyle z
Ay ben hiç bakamıyorum ya kim napıto haberim yok
İçiyo kuzu çok şükür ya. Yoksa ben kötüydüm valla içmiyor diye
Selamünaleyküm canlar
Oooo aleyküm selam hoş geldin
Ayyy yerim Ahsen hanım ilk dis çıkaran bebemiz mi oldu Belisin çıkmıştı herhalde
Ay bende güneşin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum sizde oldumu huysuzluk
Belisin çıkmadı daha Lumix in çıkmıştı sanırım oldu kuzu özellikle 3 4 gündür uykuya dalamama sorunu yaşadık yatakta hafif sallar uyurdu kucağımda uyuyor. Sürekli kıpır kıpır uykuda bi huzursuz
Oyyy hızlı çıktı minik kuş,hayırlı dişleri olsun
Çok teşekkür ederiz darısı sizlere
Geçmiş olsun,benim oğlanda kötü öksürüyor geçen hafta götürdüm ciğerler temizdi. Ciğere inmesinden çok korkuyorum
Ayyy geçmiş olsun yaa zeytinyağı sarımsak kürü var ayağının altına sürünce öksürüğü kesiyor
Aynı aynı gel sarılalım
Aynen çok mantıklı kuzum . Antibiyotik deposu onlar ya. Bn mesela pırasa çok veriyorum eline hem dişini kalıyo hem de gidiyo ağzına sonuçta tadı. Koymuyo fln bi de baya iyi diş kaşıyıcı
Pırasa ve yeşil soğanın içinde bişey varmış o rahatlatıyormuş diş etlerini

Eveet bizim dis cikti 4bucuk atlikken cikarttik disi, suan 4ay 24günluguz
Pek yazamiyorum bu ara, dis cikinca elma suyu ve havuc suyuna da basladim ben arada veriyorum, doktor da verebilirsin dedi ztn, bide sidefer diye demir ilaci verdi aldim bende, arastirmadan aliverdim guvenilir mi duzgun mu bu kullanan var mi?

Hahahaahahaha hakkediyo dimi
En fazla o hakediyor hemde :)
Aynen ya karşılaşsaydık ne güzel olurdu Adana da hangi ilçedesiniz

Yüreğir ilçesinde oturuyorduk canım
Gel bacım ağlaşabilirizde

1mrw de soruyordu o gün. Ben güvenilir diye biliyorum

Gercekten emziren anneler olarak çok zor her cumartesi ne zaman yanından gitsem salonda kocamla vakit geçirsem uyanıyo diğer gunler uyudumu uyurdum genelde sabaha kadar uyanmazdı

Gercekten emziren anneler olarak çok zor her cumartesi ne zaman yanından gitsem salonda kocamla vakit geçirsem uyanıyo diğer gunler uyudumu uyurdum genelde sabaha kadar uyanmazdı

Geçici bunlar kuzum hep böyle gidecek değil ya. Eski düzene girer inş hemencik

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…