Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hic okuyamadimki burayi son gunlerde, habersiz kaldim cok, bu dis huysuzlugu cok fena vurdu bizi, baska diz de cikicak galiba hala kasiniyo dis kasiyicilari yutucak
Senin de mi dis cikti
Evet yaaa çıktı çıkacak diyordum geçen gün bugün kaşık sürdüm çıt çıt etti

Ohhhh guzellestin yani Ah kuzum analık işte ya aslında ben çok relaxtımda covid donemi 1 hafta uyumadim bide lohusaydim depresyona girdim bisey olurmu korkusu beni bu konuma getirdi

Evett cok fena benimkide dönüyo yatak köşesinde giriyo battaniye altına aklım çıktı gecen diyorum.kafası nerdee
Isimiz varr
2saat önce yandan uyuyodu gögüs üstü dönmüş nasıl ağlıyo korktu o an sesi gitti ağlamaktan acayip ti

En fazla o hakediyor hemde :)

Yüreğir ilçesinde oturuyorduk canım

Gel bacım ağlaşabilirizde
Otogar vardı o taraflarda sanırım yanlış hatırlamıyorsam Bir camii vardı adını hatırlamıyorum. nehir miydi suyun kenarında çok güzel gözüküyordu aklımda kalmış
Hey gidi günler heyyyy

Hınzır ki ne hınzır dünden beri pek keyfi yok bebegimin gülüyor 2 dk sonra ağlıyor
Ya benimki de herşeye ağlar oldu Gözyaşı hemen hazır atak mıdır nedir anlamadım
Ay ne guldurdun beni
Hep gül joummm sana ağlamak hiç yakışmıyor yaw
Aynen otogar var. Sabancı cami dediğin unutmamışsın :)

Ohhhh guzellestin yani Ah kuzum analık işte ya aslında ben çok relaxtımda covid donemi 1 hafta uyumadim bide lohusaydim depresyona girdim bisey olurmu korkusu beni bu konuma getirdi

Evet birazcık
Analık zor vallahi
Evet çok zor bizde oğlum dahil kovid olduk n95lerle emzirdim fsrkli odada tuttum kiza geçmesin diye şükür geçmedi
Benimde psikolojim.bozulmustu

Ya benimki de herşeye ağlar oldu Gözyaşı hemen hazır atak mıdır nedir anlamadım

Hep gül joummm sana ağlamak hiç yakışmıyor yaw

Aynen otogar var. Sabancı cami dediğin unutmamışsın :)

Benimkide öyle ya sureklinkucsk istiyor zaten o yüzden hep mizmiz

Kizlar benim bebe uyandı 3 gb emzirdim uyutmaya calişirken kaka yapfi az bisi simdi sallıyorumumarim uyur dunde sıfır uyku zor duruyorum ayakta

Reactions: Jou
Evet birazcık
Analık zor vallahi
Evet çok zor bizde oğlum dahil kovid olduk n95lerle emzirdim fsrkli odada tuttum kiza geçmesin diye şükür geçmedi
Benimde psikolojim.bozulmustu
Cok şükür geçmemiş canım yazik yavrum ıhıldıyordu sabahlara kadar okadar uzuluyodum ki calpol ve anne sutu disinda hic birseyde veremedik malum agrilari vardi hep bizimki halasindan gecti sagolsunlar

Cok şükür geçmemiş canım yazik yavrum ıhıldıyordu sabahlara kadar okadar uzuluyodum ki calpol ve anne sutu disinda hic birseyde veremedik malum agrilari vardi hep bizimki halasindan gecti sagolsunlar

Şükür geçmemiş kuzum
Kiyamam ya biz zor dayanıyoruz ilaçlara rağmen oy oy
Vallahi kimseye gitmedim kimse gelmedi oğlum okulda değildi
Nerden oğluma geldi bilmiyorum yavrum ateşler içindeydi 3 serum yedi ateşi ancak düştü
Çocukları bole mucuk mucuk yapıyorlar ya ayar oluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…