Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uyumuyo ya uyandı 11 de uyurdu hepten napıcağımı şaşırdım cano sinirden ağlıyorum suan

Kuzum benimkide 2 3 saate bir uyanıyor. Bende çok yıpranıyorum ama emin ol onlar içinde zor ve yorucu ağlama lütfen hem minnokunda hisseder

Reactions: Jou
Geçmiş olsun canım hala devam ediyor mu doktor ne diyor bu duruma herhangi bişi kullanıyor musun
Sağ ol bitenem valla 1 haftadır böyle. Doktor emmesinde sıkıntı olmaz,huzursuz olmazsa ve ateş olmazsa ilaç kullanmasına gerek yok dedi ama pazartesiye kadar aynı devam ederse bir daha götürcem. Serum fizyolojikle sürekli burnunu acıyorum. Gece yatmadan calpol veriyorum boğaz ağrısını kessin diye rahat uyuyor. Oda nemini 55 altına inmemesine dikkat ediyorum.
Hosgeldin loo ozledik
Bende özledim
Hosbuldumm

İnş gerek kalmaz gitmenize kuzum

Yok direniyo kalkmaya çalışıyo hertürlü
Benimki hem meme hem mama aliyo, ona rahmen kalkiyo dk basi, bunlar kalkmaya programlanmis heralde memeden mamadan degil
Bide simdi kafayi kaldirmayi dönmeyi fln ogrendiler ya, uyandigi gibi kalkiyo gidicek, ulan bi gozunu ac önce nereye gidiyosun diyorum, gecen reflu yataginin yan korumaligini aştı pat diye yataga iniverdi, dikkat edin cok

Bakmayın belli etmiyorum ama enerji depolamaya calışıyorum ama cidden yıpranıyorum bazen

Haklısın bende daha 2 gün önce okadar çok yorulmuştum ki ağlama krizine girdim gece bile uyuyamayıp ağlamıştım. Ama iyi geldi he enerji depoladım sanki :)

Uyumuyo ya uyandı 11 de uyurdu hepten napıcağımı şaşırdım cano sinirden ağlıyorum suan
Sakin ol güzel anne üzme kendini. Böyle zamanlarda elimi yüzümü yıkar kendime gelirim önce. Bu duruma kafa olarak kendimi hazırlarım. Sen sakinleşip durumu kabullendiginde bebiste uykuya daha kolay geçecek emin ol

Reactions: Jou

Ay kuzu belki bizimde gelecek hadi bismillah

Haklısın bende daha 2 gün önce okadar çok yorulmuştum ki ağlama krizine girdim gece bile uyuyamayıp ağlamıştım. Ama iyi geldi he enerji depoladım sanki :)

Vallahi zor sabır çekiyorum ben
Gecen günde sabır sabır ya sabır şarkısını söylüyordum
Gunesde dinlerken gülüyor garibim

Gecen saç boyadım bebemxd annemde
Neyse saçım bekliyor kizds durmadi emzirdim mecbur abi kokusu gittiyse anne kolumda leke var ya ağzına surduyse ya elini şurup ağzına goturduyse annemde kızım bisi olmaz sakin ol diyor
Senin sorduğun hersey potansiyel bendede mevcut ama bir tık sen daha evhamlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…