Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar benim bebe uyandı 3 gb emzirdim uyutmaya calişirken kaka yapfi az bisi simdi sallıyorumumarim uyur dunde sıfır uyku zor duruyorum ayakta
Yaaa canımm benimkide 1bucukta uyudu gece sabah 8bucukta uyandı 11 re kadar iyice oyalandırdım bakalim nekadar uyucak
Gripten huysuz işte geçmis olsun

Bende hic sevmiyorum opulmesini kendim bile ayaklarindan opuyordum anca anca opuyorum simdi kimseyede bisey demeye gelmiyo gülüm ya hemen küsüyorlar yoruyorlar insani

Kizlar gecen alt komsuya kargocularina soyle benim zile basmasinlar dedim cocuk uyuyor dedim uzatmadim fazla bugun ev sahibine beni sikayet ederken duydum cop cikarcakmista ben girise bebek arabasi koyuyorum ordan alsinlar dedi yok bu beni illa delirtcek onu istiyor

Kizlar topik bomboş kalmis, kocalar evde tabi evi dagitiyolar bizde toparlamaktan yazamiyoz
Benimki evi dagitti arkadaslariyla bulusmaya gitti okadar haklisinki arkasini toparlamaktan yemek bile yapamadim daha bi insan bukadar daginik olamaz aklik almiyir 1.5 senedir alisamadim hala

Kizlar topik bomboş kalmis, kocalar evde tabi evi dagitiyolar bizde toparlamaktan yazamiyoz

Vallahi sabahtan beri hiç bisi yapmadım lakin çok yoruldum anlamadım bu işten bisi
Bizim oğlanın mama sandalyesi ve oyuncakları vardi onu çıkardı koca ardiye odasindan oraya kaldirilacsklari kaldırdı
Aha bunu yazıyı 4 saattir gönderememisim düşün

Kiz ben bunu senin kocan için yazmadim,seninkinin hamarat oldugunu hepimiz biliyoruz

Kiz ben bunu senin kocan için yazmadim,seninkinin hamarat oldugunu hepimiz biliyoruz

Kuzum bişi sorcam bugün kahvaltı yaptı belis hepsini yiyemedi doymadıda tabi üzerine az bişi mama da verdim. Diğer öğünler bişi yapmadım mama verdim sadece kendimi kötü hissettim ya. Kötü mü ettim öyle yaparak. Anam çorba ile de doymuyor nasıl doyurucu bişi yapacam bilmiyorum

Canim niye sıkıntı yapiyosunki seninki daha süt bebesi,sen dogdugu tarihi çok fazla baz alma bağirsaklari yeni yeni gelişiyo.hem 8 aylik bi bebek bile bazen hic ek gida yemek istemeyebiliyo sadece mama ya da emme.

Canim niye sıkıntı yapiyosunki seninki daha süt bebesi,sen dogdugu tarihi çok fazla baz alma bağirsaklari yeni yeni gelişiyo.hem 8 aylik bi bebek bile bazen hic ek gida yemek istemeyebiliyo sadece mama ya da emme.
Ek gıda için çok hevesliydim şimdi ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum cidden zormuş :) bunlar ne zaman bizim yediklerimizi yiyecek ya baya rahat olurdu

Ek gıda için çok hevesliydim şimdi ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum cidden zormuş :) bunlar ne zaman bizim yediklerimizi yiyecek ya baya rahat olurdu
Evet ek gida zor ama cok fazla zorlama bence,ağirlikli olarak mama ya da meme olmasi gerek minikler daha..1 yaşindan sonra cok rahat,ver eline börek yesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…