Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim uzun zamandır giremiyorum. Senin bebiste çoklu gıda alerjisi olduğu nasıl anlasildi merak ettim.

Biz biraz hafifletmeye başladık. Ben bizimkinin domatesten olduğunu düşündüğüm için süt ürünlerini gevsettim 10 gündür. Çok şükür bir sorun yok, doktor herhangi bir belirti olursa hemen kes yine dedi.

Ya bir de Göktürk ellerini vermiyor ya. Kim ellerini tutmak istese ellerini geri çekiyor. Doktor gelişimi iyi dedi ama ben bunu sormayı unuttum

Bende hic sevmiyorum opulmesini kendim bile ayaklarindan opuyordum anca anca opuyorum simdi kimseyede bisey demeye gelmiyo gülüm ya hemen küsüyorlar yoruyorlar insani
YunSev ben hele çok ayar oluyorum hatta öptürmüyorum diye laf söz kavga çıkaran bile oldu. Kimisi de mahsuzdan yapıyor çok zor tutuyorum kendimi bişi dememek için.. Çok yoruldum insanlardan

YunSev ben hele çok ayar oluyorum hatta öptürmüyorum diye laf söz kavga çıkaran bile oldu. Kimisi de mahsuzdan yapıyor çok zor tutuyorum kendimi bişi dememek için.. Çok yoruldum insanlardan
Aynen öyle insanlar resmen inatlaşıyor kendileri olsa dunyayi yıkarlar ama

Aynen öyle insanlar resmen inatlaşıyor kendileri olsa dunyayi yıkarlar ama
Anlamadıkları şu çok öpmek istiyorsanız kendinizinkini öpün yani.. İnsan gibi kaç kere açıkladım kimse anlamak istemiyor. Kıskanıyoruma getiriyorlar. Herkes nasıl isterse çocuğunu öyle büyütebilir yani karışmak onunla uğraşmak nedir anlam veremiyorum.

Evet o acılık gibi şey aslında uyuşturup rahatlatıyor tavsiye edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…