Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende hic sevmiyorum opulmesini kendim bile ayaklarindan opuyordum anca anca opuyorum simdi kimseyede bisey demeye gelmiyo gülüm ya hemen küsüyorlar yoruyorlar insani
Ay sorma ya hemen alınıyorlar
Ama şöyle bisi var diyemiyorum sonra kendime çok kızıyorum neden demiyorsun diye of of

Canım sürekli mukuslu kaka var bizde.Arada döküntü oluyor ve popoda kızarıklık.Dr kan testleri doğru sonuç vermiyor diyet yapacağız dedi.Tamamen klinik bulgularla ilerledik. 2 aylıkken süt ürünlerinden şüphelenmiştim.Yediğim zaman resmem acıdan kıvranıyordu.Şu anda da yoğurt mesela azıcık dudağına değdi anında kızardı.Dr diyet vermişti 1 gün yumurta yedi isen 3 gün yeme ve gözlemle şeklinde...
Süt ürünü,kabuklu kuruyemiş,susam,balık ve elmaya çok tepki verdi.Tabi zamanı geldikçe deneyeceğim yine bakacağım.

Allah sabir versin kuzum

YunSev ben hele çok ayar oluyorum hatta öptürmüyorum diye laf söz kavga çıkaran bile oldu. Kimisi de mahsuzdan yapıyor çok zor tutuyorum kendimi bişi dememek için.. Çok yoruldum insanlardan

Bende tutuyorum kuzu sonra hasta olunca neden demedim diye kızıyorum kendime

Kızlar bebeleriniz insan yabancılamaya başladılar mı? Bgn kayinvalidemler geldi başladı zır zır aglamaya. Benden ve babasindan baska kimsede durmadı. Degil kucaklarına gitmek onla konusmalarina bilr izin vermedi, konustuklari gibi dudaklarını büzüp aglamaya basladı. Ikidir bu şekilde yabancılıyor. Tam alıstı derken onlar gittiler

YunSev ben hele çok ayar oluyorum hatta öptürmüyorum diye laf söz kavga çıkaran bile oldu. Kimisi de mahsuzdan yapıyor çok zor tutuyorum kendimi bişi dememek için.. Çok yoruldum insanlardan
Hele şu aralar hastalık kaynıyo etraf valla. Özellikle okula, kreşe giden çocuklu insanlarla temas kurmamaya çalışıyorum.

Evet canım bayadir vardi ama aşırı tepki vermeye yeni yeni basladi
Bizim kayinvalide kayinpeder geldi memleketten suratlarına bakıp bakıp agladi
Gecen günde kiz durup dururken agladi sonraa anladık abisi orjmcdk adam maskesi varken yanaklarını sevdi onu taniyamamis

Hele şu aralar hastalık kaynıyo etraf valla. Özellikle okula, kreşe giden çocuklu insanlarla temas kurmamaya çalışıyorum.

Kurma tatlım ama benim kaçacak yerim yok abisi sagolsun
Doktor bir sprey önerdi okula giderken okuldan gelirken sıkıyoruz virüsleri tasimiyormus o zaman hadi inşallah

Gel diye cagir bakalim gelmek için uğraşcakmi benim ki artık atılıyor
Annem çağırıyor kendini geri atıyor ben çağırıyorum hemen atlıyor

Kizlar sosyal medyaya girerken sorun yasiyormusunuz ya benim telefon can çekisiyor resmen acaba benim internettemi sorun var
Herkeste var canım
Aynen bacım
Basim çatlıyor migrenim tuttu
Ay sende de mi migren var. Perşembe günü çok kötüydüm akşam berbattı. Eşim biraz oyaladı da biraz uyudum, cuma da anneme gel dedim 1 saat de öyle uyudum anca toparladım. Hamilelikten beri olmamıştı benim raporum var aslında ama ilaçlarım çok ağır emzirirken içemiyorum
Benimkinde yok öyle bişey, her agucuk yapana gülüyor sadece 1 kere kucağımdaydı teyzem hart diye aldı bağıra bağıra sevmeye başladı o zaman ağlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…