Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ek gida zor ama cok fazla zorlama bence,ağirlikli olarak mama ya da meme olmasi gerek minikler daha..1 yaşindan sonra cok rahat,ver eline börek yesin:))

Haklısın zorlamayayım ozaman fazla saol kuzum ya içimi rahatlattın. Ve gelsin o günler lütfen

Kiz senin kocada mi daginik,yunsev'in ki herşeyi yapiyomuş,bi çocugu yunsev doğurmuş
Daginik degilde yinede bise edemiyosun adam evde oldumu ben hicbirşey edesim gelmiyo susmuyo habire bise istiyo istekleri bitmiyoo acıkttım acıktımm akli fikri yemek

Onunki kocası doğurdu mübarek

Deli karı
Kizlar topik bomboş kalmis, kocalar evde tabi evi dagitiyolar bizde toparlamaktan yazamiyoz
Valla benim kocişin doğum günü attık kendimizi dışarı bugün
Kiz senin kocada mi daginik,yunsev'in ki herşeyi yapiyomuş,bi çocugu yunsev doğurmuş
Şey benimki de yapar

Evet efsane bir Doktorumuz var bizim arasan bulamazsın

Meliyke bişi sorcam sana. Kıyma çorbalarda kullanmayı düşünüyorum çift çekilmiş olarak alacağım dimi acaba şimdi yiyebilir mi
Canım gastroentoloji doktoru bana 6. aydan sonra kıyma verebilirsin az miktar dedi.Bazı doktorlar geç başlatır bence bir sıkıntı olmuyor dedi.Ben 6. aya girince sonuna vericem zaten çoklu gıda alerjimiz var.
Diş konusunda ne yaptınız canlar?Kızım kolay cıkarırdı sancısız geçerdi.Oğlum çok zorlanıyor ne yapacağımı şaşırdım.Hindistan cevizi yağı kullanan var mı?Calgel dışında doğal ürün ne kullanıyorsunuz?

Ben henüz başlamadım ama araştırmalarımdan anladigim irmikli şeyler bebeklerde baya doyurucu oluyor. İstersen sen de bir araştır bak canım irmikli tariflere. 1 yaşa senin az kalmış jou nun dedigi gibi biz napalim 7 ay

Olmadı ben biricik doktoruma da sorayım da öyle başlayayım:) yoksa gidip alacaktım kıyma valla gerçi dediğin gibi az miktarda vermekte bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bi yerde okudum hemen böyle et et suyu falan şeyler başlamayın böbrekleri yorar daha çok küçükler diye okumuştum ay herkes bişi diyor ya. Önceden annelerimiz ne rahatmış be biz 1 yaşı beklemiyorduk veriyorduk yediklerimizden diyor şimdi herşeyde bişey arar olduk
Vallahii napcazz senin 5 ay bizim var 7ay

Benim 5 ay geçsin hele sizin 2 ay ozaman çabuk geçer

İrmik koyuyorum kız çorbaya. Ama bizimkine pek doyurucu gelmiyor. Yada ben az koyuyorum galiba çorbalara. Tekrardan gözden geçirim kendimi :)

Geçer vallahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…