Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Murphy doktoru gibi deseydin sende Ahsene sormak lazım

Denim.kuzu pek iyi degilim

Bnm k.validem de "küçükken daha iyiydi bee" dedi babası da daha sık gelseydiniz de unutmasaydı çocuk sizi dedi. Ayda bi gelen kişiyi bebek nasıl benimsesin

Hele şu aralar hastalık kaynıyo etraf valla. Özellikle okula, kreşe giden çocuklu insanlarla temas kurmamaya çalışıyorum.
Bende aynıyım.. Hamileyken bile çok yere gitmedim sadece çok yakın akrabası var eşimin karşılıklı oturuyoruz kızı okula gidiyor. Bizi çağırdılar, gittik otururken demez mi sınıfında hastalık çıktı 1 hafta tüm çocuklar karantinada diye.. Eee madem öyle ne diye özellikle oturmaya çağırıyorsun dimi.. O günden sonra ne kimseye gittim ne de çağırılmasına izin verdim. O yüzden beni pek sevmemeye başladı bazı insanlar.. Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmüyor. Her iki türlü de yoruluyor insan

Ay oturdukları yerden kucaklayıp mızladığı an hemen sana atan tipler. Bizde de var gıcık oluyorum.
Bizim kv 1 dk olmadan hemen bulduğu yere yatırıyor taşıyamıyormuş, birde ananesini annesini istiyor diyor hemen.. Çocuk elini ağzına sokuyor, elini çekinde ağzını görelim diyorlar tam ayar oluyorum

Kuzum bizim yakin arkadaşların çocukları ilk oğluma yakın 4 5 6 yaşlar okula gidiyorlar çok plan iptal ettik mesala görümce geldi bize uğramadı oğlanın boğazı aciuor bebekte grip dedik onlarında 1 yaşında bebegi var kaldiki bebek olmadan da oğlum 6 yaşına girdi bak hala konuşuruz deriz buluşmayalim çeken bilir
Yazlığa gittik orada eşimin tanidiklari var kizima hamile değildim neyse çağırdılar bizi çay bahçesine bizim oglanla yaşitlar oyun alanına gittiler demezdi bizde acildeydik havuzdan mikrop kaptı herhalde ulaaaa ayrilana kadar içim içimi yedi sonuc bizimkide hastalandi

Annesi işledi derler az büyük olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…