Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ulen bu dananın yeni huyu da gece 12-1 de son mamayı veriyordum artık içmiyor onu da dün 10 saat aç durdu. Valla artık ne yapayım almıyor gece beslenmesini kesti resmen kendi kendine
Doktora bir sor kuzum belkide normaldir. Mama sanırım daha doyurucu oluyor anne sütüne göre.. Bizim doktor en son 6-9 saat arası uyanmazsa uyandırma gece demişti yanlış hatırlamıyorsam. 6 saati tam hatırlıyorumda 9’u duymadım. Kardeşim abla 9 saat dedi demişti

Yeni çıkardım o zMan 5.dk sonra az açık bırakarak kapatim
Kayinvalidem e yolluk yapiyorum.kuzu
Kadıncağız gitmeden 1 haftalık yemeğimi yaptı beben var yapma dedi ama içim rahat etmez
Ay maşallahhh ne kvler var beeee benimki pek yemek yapmayı bilmez yaptığıda ne bileyim
İyi yapmışsın kuzum hak edene hak ettiği değeri vericeksin

Bi keresinde hamileyken görümcem kendi ailesini ve bizi davet etmişti eşimle. Eşimle önce esimin ailesini almaya gittik bi gideriz k.peder hasta (korono zamanlarının kol gezdigi zamanlar) noldu baba? gribim ben de yauv. Güya maske takmiş, evse o maskeyi cikartmayacaksin sanki. Neyse bi sey diyemedik, şaşkınız, kızgınız... bindik arabaya gidiyoruz. Esim kız kardesini aradi bi sey lazim mi geliyoruz diye. Aboo görümce de hasta!!!! Sorsan o da grip, nezle... hayır grip iyi bir şey sanki. Korona degilim ama gribim??? Ee yaaanii??? Zaten binbir emekle ittire kaktıra hamile kalabilmişim insan dikkat etmez mi? Beni ziktir et torununun, yegeninizin hic mi kiymeti yok? Eşim de sinirlendi. Böyle olmaz aşkım ben seni eve bırakıcam herkes hasta maşallah dedi. Herkes bi bozuldu bi morardı. E madem biz kendimiz gelirdik diyo ordan birisi. Eşim de biz ne bilelim sizin hasta oldugunuzu soylediniz mi dedi? Ben bi sey demiyorum ama sinirlendim yani yaptiklari cahillige. El de degilsinjz ki bu ne rahatlik? Sonra ikimiz de gitmedik. Simdi ben gidersem bana bulasirsa benden sana bulasacak ne manaya geldi konu. Ne bileyim ya degisik herkes! Sorsan biz ayıp etmişizdir
Ahahahah benimkilerde yalamacı (sevici yani)
Gerçek aşk neydi? Emekti. Bence bebeklerimizde kim gercekten seviyor kim "ehe ehe ehe ver seveyim" modunda cok iyi biliyorlar. Gercekten seven gelir ilgilenir. Esimin ailesiyle ayni sehirde arabayla 15 otobusle 25 dklik mesafede oturuyoruz. Taksi para yaziyor diye otobusde duraklarda duruyor(!) Diye gelmiyorlar. Biz goturursek veya esim gider alir gelirse (dün esimin dogum gunuydu misal onda bilr esimin gelip almasini istediler) bebegi gorup seviyorlar. Kendi ailem sehir disinda onlari daha nadir goruyor ama annem bi gelince uyutmasını, alt degistirmesini yapmaktan da gocunmuyor. Annemleri daha nadir gormesine ragmen annemk yabancilamiyor mesela. Dedigim gibi gercekten seven bağ kuran insan sevme disinda ilgilenir de... bebeklerimiz o ayrimi yapabiliyor diye dusunuyorum. Hani bebegim yabanciladigi icin ben de üzüldım sevemediler edemediler diye ama bu sekilde de düşününce o da haklı napayım yani?

Dalga geçenler terbiyesiz diyenler neden bu kadar duyarsızlar ki anlamıyorum
Hem cahiller hem de benciller çünkü.
Bizim kv 1 dk olmadan hemen bulduğu yere yatırıyor taşıyamıyormuş, birde ananesini annesini istiyor diyor hemen.. Çocuk elini ağzına sokuyor, elini çekinde ağzını görelim diyorlar tam ayar oluyorum
Bir de şey var: "ne zaman arasak uyuyo" "hep uyutuyorsunuz çocuğu" onlar kendilerini bebege degil bebegin kendisini onlara gore ayarlamasini istiyorlar. Çok tatlılar
Annesi işledi derler az büyük olsa
Kesinnnn

6 saat bırakıyordum hep. Yok istemiyor 1 2 saat sonra içiyordu dün ve bugün asla istemiyor. Şimdi kalktım veriyim kesin içer dedim içmedi en son 21.30 80 cc, 19.00 60 cc içmişti sıpa ya

Sen de neden öncesinde bebeği havaya sokmuyorsun? Insanlar ne bekliyorlar ne buluyorlar? Bunlar hep hayal kırıklığı...

Hem cahiller hem de benciller çünkü.

Bir de şey var: "ne zaman arasak uyuyo" "hep uyutuyorsunuz çocuğu" onlar kendilerini bebege degil bebegin kendisini onlara gore ayarlamasini istiyorlar. Çok tatlılar

Kesinnnn

Bide şey de var
Bunun uykusu yok şu gözlere bak
Bu mu uyuyacak 10 dknsonra bebe uyur
Bebe uykusunu alamaz mizmiz tektsr uyutursun eee daha yeni uyudu ya
Üzerindeki kalın bunalir üzerindeki ince üşür
Sen ne yaptıysan zıttı

Uyandı bizimki uykusu var gözler kapalı ağlıyor memeyi almıyor ayakta durmuyor kucamda pışpış yaptı uyuttum koydum tekrar ağlama neyse ayagimda zorla sakinledi
Evladım nie ağlıyorsun her salladigimizda

Kızlar sizce kızımın elinde ki ne. İlk başta bişi ısırdı sandım ama 2 3 haftadır var aynı duruyor.

Reactions: Jou
Allahım yarabbim 12 saat oldu içmiyor ya uykuda da içmiyor. Dün arabada çok gezdik ondan mı oldu naptı anlamadım ki

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…