Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uyuyo yoruldu bugün gezdik durduk
Çok seviyor bebeler dışarıyı çok fazla uyarıcı var nereye bakacaklarını şaşırıyorlar Bizimkide parkçı.. Büyük bir park var oraya götürüyoruz zıplayan oynayan bebelere bakıyor iç geçiriyor hele söğüt ağaçları var rüzgarda uçuşan dallarına bayılıyor

Çok rahatlar vicdani sorumluluk bence bu.. Sen ben yapışık gezmiyoruz ama çocuklar bilmezki sürekli birbirlerine temas ederler. Zaten o yüzden okul çağı hastalıklar artıyor. Bizim arkadaşın kızı bu sene kreşe başladı. Başladığından beri kaç kere hasta oldu
Birisine bişi deyince biz mikroplumuyuz diyor. Evet herkesin kendine özel has mikrobu var neyin ısrarı bu.. Neymiş mahalledeki kadının biri kucağına kadar vermiş öptürtmüş vs vs kıyaslamalar hemen. Etrafımda duyarlı bir gram insan yok.
Hepimiz aynı civarda oturuyor olsaydık keşke birbirimizin derdinden anlardık

Evet ya arabanin içinden bile yoldaki ağaçlara falan bakıyor öyle

Valla benimki derhatta benim kız erken uyuyor ya çoğu zaman eşim bile görmüyor geldiğinde uyuyor oluyor. Annesi arıyor tabi eşim uyuyor diyor. Eminim diyordur bilerek göstermiyor hep uyuyor mu diye
Bebek bu erkenden uyuyacak tabi Güzelce anlaşmak varken kötü olmak için ne kadar çabalıyorlar dimi.. Çok yorucu Bacım ne zaman taşınıyorsun belli oldu mu

Ahhh sweetim burdayım geldim
Valla ben işe başladım okulum başladı sınavlarım başladı acaip yoğunum kafamı kaşıyacak vaktim yok valla..
Sizler nasılsınız herkes iyi mi görüşmeyeli
Ay iyiyiz çok şükür benim dana mama içmiyor taktiğini buldum uyutup içiriyorum. Ek gıdaya başladık 21 gün oldu azra hanıma kim bakıyor

Bebek bu erkenden uyuyacak tabi Güzelce anlaşmak varken kötü olmak için ne kadar çabalıyorlar dimi.. Çok yorucu Bacım ne zaman taşınıyorsun belli oldu mu
Of valla sorma delirecem. Kiracı çıkmamış ev bulamadım diye. Neyse bu ayın 15 inde ev sahibi geliyor kendi uzmanmış ben gelince çıkmış olacaklar sözleşmeyi imzalarız demiş. Gözler 15 kasımda

Ulen bu dananın yeni huyu da gece 12-1 de son mamayı veriyordum artık içmiyor onu da dün 10 saat aç durdu. Valla artık ne yapayım almıyor gece beslenmesini kesti resmen kendi kendine

Ulen bu dananın yeni huyu da gece 12-1 de son mamayı veriyordum artık içmiyor onu da dün 10 saat aç durdu. Valla artık ne yapayım almıyor gece beslenmesini kesti resmen kendi kendine

Kilo alımı iyi hiç düşünme demekki gunduz yetiyor sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…