Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İyi akşamlar kızlar. Bebeğimin kakasında 2 gündür siyah mini mini noktacıklar var böyle karabiber serpilmiş gibi. Tadım yapıyorum patates veriyorum 3 gündür. Alerji böyle mi oluyor?
Sadece patates mi verdin. Benimkinde de olmuştu sormuştum hatta burda çörek otu, çay serpilmiş gibiydi. Kuzenlerim avokadodan demişti ama sonra olmadı bi daha avokadoda yediği halde

Sadece patates mi verdin. Benimkinde de olmuştu sormuştum hatta burda çörek otu, çay serpilmiş gibiydi. Kuzenlerim avokadodan demişti ama sonra olmadı bi daha avokadoda yediği halde
3 gün kabak verdim, 3 gündür de patates verdim içine çok az zeytinyağı ile. Dün oldu neyse dedim gözlemleyeyim az önce yaptı kakasını yine siyah mini mini noktacıklar tam kararbiber gibi. Çok üzüldüm ya ne zormuş ek gıdaya başlamak

Bebelerimiz hasta olmasında biz bir şekilde atlatırız ya ben şimdi daha iyiyim eşimde sıcak duş aldı parol içti baya terledi kedine geldi sende yap istersen öyle iyi gelir

vallahi öyle kuzu atesı var kuzumun ıyı olsa hayırlısı ıle kuçüğede geçmez ınş

Canim sen nasil oldun,yorumlari pek okuyamadim?

Oldum olacağım gibi vücut direniyor resmen
Ben utulemiyorum

Yalnız olmadığıma sevindim
Ben ütülüyorum bacım mümkün olsa oyuncakları bile ütüleyeceğim. Bazen diyorum artık vakti gelmedi mi diye ama bilemiyorum.. (ütülememenin)

İlk başlarda yapıyordumda bıraktım sonra
Aman benimde aynı ya eşim kumaş pantolon gömlek giyer gelde ütüleme

Eşim kendisi ütülüyor çok mutluyum

En güzeli ya :)

Evet canım hep okullardan gecensene çocuğum hep hastanelerdeydi en son 2 Ay göndermedik kreşe

Maalesef canim özel sektor oyle.zamaninda bi fabrikaya mulakata gitmistim,evlilik dusunuyo musun,ďuşunuyosan cocuk dusunur musun,bilmem kac yil cocuk izni almayacaksin tarzi bişeyler dedilerdi

Evet hepsi.soruyor canim
2 yıl en az evlilik olmamalı diyen bile var

Bence korkulacak bir şey yok bizde de 2 gün falan oldu sonra görmedim. Ben kan sanmıştım başta. Aynı şeyi bende düşündüm ek gıda zormuş diye ama rahat olmak gerekiyor başka bir sorun yoksa. Bide kuzenimin çocuğu alerjikti mukuslu ve kanlı oluyor demişti

Oldum olacağım gibi vücut direniyor resmen

Yalnız olmadığıma sevindim

İlk başlarda yapıyordumda bıraktım sonra

Eşim kendisi ütülüyor çok mutluyum

En güzeli ya :)
Ay benimki de ütülese keşke ama Allah razı olsun kot giymez normalde yaz boyu kot tshirt giydi adam bana kolaylık olsun diye şimdi ara dönem gömlek kazağa geçince de rahatlarım

İnşallah devam etmez havuca geçeceğim yarın yoksa ara mı versem? Doktoruma da soramam 6. Ay kontrolünden sonra başlıcaz dedi ben tattırıyorum şimdiden. Başka bir sorunu da yok zaten 1 2 3 çay kaşığı şeklinde veriyorum yarısı da dışına çıkıyor diline değiyor yani sebze sadece

Ben ütülüyorum bacım mümkün olsa oyuncakları bile ütüleyeceğim. Bazen diyorum artık vakti gelmedi mi diye ama bilemiyorum.. (ütülememenin)

Kiz maşallah sana
Benim.koca ütü için 3 hafta fln bekliyordu
Yıkama 1 hafta kurutma 1 hafta ütüleme 1 hafta
Gecen diyorki kirliye bisi atasım gelmiyor bana geri gelemeyecek diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…