Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaaa evet konuşmuştuk simdi hatırladım
Gop küçükkoye gidiyoruz bizde yakın diye
Vallahi uzak 2 de yola çıktık aksam 5 de geldik
Büyük hasta kusuyor hicbisi yiyemiyor çocuğum atesde çabası daha yeni toparladi
Gecen haftadan beri hep hastanelerdeyiz

Öyle vallahi canim
Yılbaşından önce tüm eksikleri almak lazim

Kızlar çıldırıcimmmm yahu bebek arabam yok halen karar veremiyorum tek elle kapanıp açılan bir araba kabin boy da kararsızım bana korunaklı gelmiyor siz hangi araba kullanıyorsunuz

Canim bebek arabasını en fazla 1 yasa kadar kullanmıştım ben sonra bastonlu modellere baktım zaten 6 aylıklar sonra kış gelecek dilersen bastonlu bak

Kızlar, kocalar evi dağitti tabi yazamiyonuz,neyse yarina bomba gibi bi başlangic yapalim hepimiz.ben havuc ve elma verdim şu bikac gun icerisinde bebeğime,ikisini de cok sevdi.bu akşam yogurtlarini mayaliyorum,hadi bismillah
Bnmki ilk gun avokadoyu iştahla yedi 2. ve 3. gün avokadoya resmen böğhh yaptı bgn de bal kabağı verdim yüzünü ekşitti. İnsan bal kabağına yüz ekşitir mi yA iki gün daha vereceğim. İnsallah bu ogurme işi geçicidir.
Kızlar soracağım unutuyorum grupta 2. Ye hamile olan varmı
Ayyy ben talibim ama olmuyor bana yine Tüp bebek yolları göründü az kilo veriiim hemen tedaviye

Hasta olmakta ne kötü ya öyle halsizim ki bütün gün hiç bişey yapmadan uyumak istiyorum keşke annem yanımda olsa o bakardı me güzel bende uyurdum

Dun gece ateslendim bende üşüme oldu
Sanırım oğlumdan bana geçti
Kıza geçmesin diye maske takıyorum
Oğlumu hastaneye götürdük ilaclara rağmen iyileşmedi diye
Şükür biraz toparladi

Ögurmek kotu degil canim guçlu kaslari var ne guzel.zamanla geçer o.ben diger cocuguma da avakado vermedim buna da vermem belki,benim de eşimin de yedigi bisey değildir zaten,aşşaği markette hep gozume takilir ama hic almam,tadini sek begenmedim,oyle de kaldi:)

Oğlumu bırakırken ağlardı sabahları çok kötü olurdum
Anne mama getircek derdim susardi yavrum

Dun gece ateslendim bende üşüme oldu
Sanırım oğlumdan bana geçti
Kıza geçmesin diye maske takıyorum
Oğlumu hastaneye götürdük ilaclara rağmen iyileşmedi diye
Şükür biraz toparladi

Bebelerimiz hasta olmasında biz bir şekilde atlatırız ya ben şimdi daha iyiyim eşimde sıcak duş aldı parol içti baya terledi kedine geldi sende yap istersen öyle iyi gelir

Helal kız ikinciyi şimdiden düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…