Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haaaa o zaman kızz rüyamdada görmüştüm yabıltmazz

Aynen kuzum aynen.
Sağlıkla gelsin yeter ki, gerçekten razıyım bulantılara.
Bir an önce gidip göreydim bebeğimi.

Sen ne zaman gideceksin?
Karar verdin mi pazartesiye?
Yok kuzumm bekliycem gitsemde küçük görcem gene eşimde şey yapmadı bende bekliyorumm 2 hafta gelip geçerr

Kızlar iyi akşamlar
yarım saatlik karın ve mide kasılmam oldu zor yürüdüm yani sanki taş kesildi ve geçti ardından gaz oluştu korkulacak birşey yoktur demi gaz sancısı mıydı?

Kızlar iyi akşamlar
yarım saatlik karın ve mide kasılmam oldu zor yürüdüm yani sanki taş kesildi ve geçti ardından gaz oluştu korkulacak birşey yoktur demi gaz sancısı mıydı?
Dün bana da oldu çok gazım oluyor gaz sıkışması canım ayaklarını yukarı kaldır gaz yapan şeyler yeme

Kızlar iyi akşamlar
minikler artık yavaş yavaş karnın üst kısmına tasiniyorlarmis bu süreçlerde belki onun etkisi olabilir canım. yada yediğin bişey mi dokundu acaba?

Aa sen biliyor musun banada bakar mısı
Biliyor biliyor :)
minikler artık yavaş yavaş karnın üst kısmına tasiniyorlarmis bu süreçlerde belki onun etkisi olabilir canım. yada yediğin bişey mi dokundu acaba?
Bişey de yemedim ki canım sadece mandalina elma çubuk kraker yemiştim ay resmen taş kesildi midem ve karnım ardından defalarca gaz oluştu korktum işte bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…