Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bak yazıyonuz sonra canımız çekiyor. Ben gidem de bı turşu suyu içem
Püüü sanaaaaaaaaaaa
Yoğurt yedimm hiiiiçç içemem şincukkkkk midemi bulandırayy yemek yapicim amaaa nasullll soğan beni mahvederr 2 maske takıcam ağzıma bakalımm nasıl geçicek mutfak maceramm

Allahım sana geliyorummmm limon benim en hassas noktam. oh nasıl ağzımın suyu aktı. 6da işten çıkıyorum. neyse az kalmış eve gitmeme haskdhadcfds
Yaa sana bugün işkence gibi oldu burası bende normalde okulda oluyorum da bugün yarın çalışmıyorum Allah'tan söyleneni kalkıp yiyip geliyorum Dayan kuzum az kaldı

Bu iznin süresi belirtilmiş mi? 2021 yılı içinde geçerli diye. İkinci bir karara kadar 24 hafta idari izin var diye biliyorum ben.

Tatlıyla çok aram yok bu aralar hep tuzlu hep ekşi
Kızlar bu arada geçen doktora gittiğimde tansiyonum 9a 5 çıktı.Düşük mü oluyor şimdi hiç anlamam.Ama hep halsizlik hep yorgunluk hep uyku halim var tüm günlerim yatakta geçiyor

Yaa sana bugün işkence gibi oldu burası bende normalde okulda oluyorum da bugün yarın çalışmıyorum Allah'tan söyleneni kalkıp yiyip geliyorum Dayan kuzum az kaldı
ayy gerçekten öyle oldu ya eve gidince yemem gerekenler listesi yapıcam hahahha. oh ne güzel perşembe cuma cumartesi pazar birleştirmişsin harika :)

Benim de 10’a 6 çıktı canım.
Ama benim genelde düşüktür, 8’e 5, 9’a 6 çıkar.
O gün stresten 10 çıkmış olmalı.

Hamilelikte herkesin tansiyon artarmış.
Onun için doktorlar düşük tansiyon istiyorlar.

Aaa senin sol tarafta erkek galiba öylemiydiii -C-A-N-A-N-
Evet canım.

Düzeltme: Ay ben benimkini söylüyorsun sandım.
Burada bebek kesenin içinde sağda canım, karındansa kız vajinalse erkek ama bebek büyüdükçe yeri oynuyo.
Daha küçük usg görüntüsü lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…