Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biliyor biliyor :)

Bişey de yemedim ki canım sadece mandalina elma çubuk kraker yemiştim ay resmen taş kesildi midem ve karnım ardından defalarca gaz oluştu korktum işte bi an
anladım canım bu arada meyve yerken muhakkak kabuklarini soy. özellikle elmanın dışını parafinle kapliyorlar dışına bıçak değince beyaz mum gibi bişey soyuluyorsa özellikle aman deyim. sakın kabukla yeme ben yiyebildigim sürece soyup yıkayıp öyle yiyorum.

Elmayı soymaya başladım canım hep böyle hafif atıştırmak istiyorum nedense ayy biz doğum yapana kadar anamız ağlicak korkudan

Bende bugün bulantı hapını içmedim sabahtan beri kötüyüm bulantım var 2 kere çıkardım. Belki bitmiştir diye haftada 1 bırakıyorum içmeyi ama yok devam Balığa bayılırdım ama asla yiyemiyorum et falan da yiyemiyorum hiç.

ben de et yiyemiyorum çok tuhaf bi şekilde balık hep yiyebildim

Bende sadece çorba içmek istiyorum böyle bol limonlu çorba, normalde bulantım yoktu benim ama başladı başlayalı sadece çorbayla besleniyorum resmen

Bence zorlama canım.
Evet, balık iyi gerçekten ama ben de henüz ağzıma koyamadım.
Bebek şu an yediklerinden değil, senin depolarından besleniyor.
2.trimesterde bulantılar geçince yeriz, merak etme.

Bence zorlama canım.

aynen bence de depodan besleniyo yoksa benim bugün kontrolde minnoş o kadar nasıl hareketli olabilirdi o kadar iyi görünebilirdi diye düşünüyorum. tabii dışardan yemek söylemiyosa

Bence zorlama canım.
Aynen canm ama işte insan suçluluk duyuyor bebeğe yeterli besin yollayamayacağım diye ama doktorlar öyle söylüyor bebek ilk üç ay depolardan besleniyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…