Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oda iyi birşey kuzum bende öyle ederdimm benimde midem tavan soğanı görmeye tahammülüm yok yani düşün
Evet canm soğan bende de çok bulantı yapıyor özellikle de böyle ilk soyarken şimdi Bi limon yedim burda görünce çok iyi geldi. Limon aşeriyorum bende sürekli

kızlar size bişey soracağım benim ultrason görüntüsü bı hafta geride. Folik asit de az kaldı ben sizce sat göre mı ilaç takibi yapicam yoksa ultrason a göre mı bu konu hakkında fikri olan var mı?

Evet canm soğan bende de çok bulantı yapıyor özellikle de böyle ilk soyarken şimdi Bi limon yedim burda görünce çok iyi geldi. Limon aşeriyorum bende sürekli
Ooo limon iyiydiirr c vitamini kuzum doğrarken aynenn ama bugün 2 maske taktım öyle kötü olmadım ama 3 maske tam olur o derece sende dene bigün idtersen

kızlar size bişey soracağım benim ultrason görüntüsü bı hafta geride. Folik asit de az kaldı ben sizce sat göre mı ilaç takibi yapicam yoksa ultrason a göre mı bu konu hakkında fikri olan var mı?

benim de 4 gün ileride ama sonra gününü yakalıyolar gününde gitmeye başlayacak sonra

ben iğnemi kendi hesabıma göre kestim yani ileride olduğu tarihe değil de normalde olması gereken tarihe göre, 10. haftan bittiğinde kes demişti kendi 10. haftama göre hesapladım ama sen yine de sor doktoruna için rahat etmezse

ayy gerçekten öyle oldu ya eve gidince yemem gerekenler listesi yapıcam hahahha. oh ne güzel perşembe cuma cumartesi pazar birleştirmişsin harika :)
Yedin mi kuzucum
Ayy valla o zaman hamile falan değildim dönemin başında müdürüm böyle bir program yapmış sağolsun içine doğmuş herhalde

O kadar bulantıya, tiksinmeye rağmen şükür haftada 2-3 kez balık yiyorum. Ben kahve kokusuna tahammül edemiyorum ki günde 1 lt kadar kahve tüketen biriydim. Geçen eşim okulda içip gelmiş. Bi öpeyim dedim. Midemi de kusacağım sandım. Adam kahve içemiyor garibim.

Bende sigarayı yiyecek kadar çok severdim tabii hamile kalmadan bıraktım ama şuan kokusundan ölüyorum berbat geliyor

Bende sadece çorba içmek istiyorum böyle bol limonlu çorba, normalde bulantım yoktu benim ama başladı başlayalı sadece çorbayla besleniyorum resmen
Bende çorba yiyordum sürekli şimdi ondan da tiksindim. Resmen ölmemek için zorla yiyorum yemek
bulantı demişken sweetgirlcandy prilam kulanmaya başladım sen tavsiye edince ve gerçekten kesiyormuş bulantıyı .
İyi valla sevindim ben dün içmedim bugün feciydim gün boyu 2 kez çıkardım. Demek ki hala bitmemiş dedim bulantım

Geçer inşallah bu süreç çok çok çabuk bir şekilde Bi de tuzlu kırakerler aslında biraz hafifletiyor bulantıya

Geçer inşallah bu süreç çok çok çabuk bir şekilde Bi de tuzlu kırakerler aslında biraz hafifletiyor bulantıya
Benim bulantı yok var da hapla kesiyorum Aa tiksinme devam ediyor başta daha çoktu tabi şimdi azaldı ama yine de var. Özgürce sevdiğim her şeyi yemek istiyorum ama olmuyor

Kızlar allah kolaylık versin valla tiksinme, bulantı maşşallah nerdeyse hepiniz yaşıyorsunuz baya sıkıntılı. Benimde bu aralar tek sıkıntım tansiyonum düşüyor en son ölçtüğümde 90/60 dı. Beynim uyuşmuş gibiydi. Başım dönüp duruyor. Baya halsizlik yapıyor bu durum.

Benim bulantı yok var da hapla kesiyorum Aa tiksinme devam ediyor başta daha çoktu tabi şimdi azaldı ama yine de var. Özgürce sevdiğim her şeyi yemek istiyorum ama olmuyor
Aynen bende özgürce sevdiğim herşeyi yemek içmek istiyorum kola mesela o kadar çok severim 8 haftadır bir damla içmedim hamilelik boyunca da içmeyi düşünmüyorum Türk kahvesi için ölürüm ama içmiyorum zarar verir diye

Püüü sanaaaaaaaaaaa
Yoğurt yedimm hiiiiçç içemem şincukkkkk midemi bulandırayy yemek yapicim amaaa nasullll soğan beni mahvederr 2 maske takıcam ağzıma bakalımm nasıl geçicek mutfak maceramm
Yaa bana bildirim gelmio
Ben bütün gün birşey yemedim canım istemedi.
Şimdi eşim geldi. Taze ekmek almış bi de pislik.
İçine lahana turşuyu koydum sanırım yarım ekmek yedim hemde bu saatte ya

Yaa bana bildirim gelmio
Ben bütün gün birşey yemedim canım istemedi.
Şimdi eşim geldi. Taze ekmek almış bi de pislik.
İçine lahana turşuyu koydum sanırım yarım ekmek yedim hemde bu saatte ya
Oyyy taze ekmek deyinceee 6 aydır hiç normal ekmek yediğimde yoktu hep tambuğdayy yoksa 1 ekmeği tekbaşıma yerim yani o derece
Yemeyince öyle oluyoo işte düzensizlik oluyo kuzumm neolursa olsun düzenli beslenmeye çalış

Napim canım ya. Tüm gün midem alt üst oldu. Hadi bende atayım minnacık yavrum amma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…